Interiorbyvanessa

ASSISTENT SÖKES

Hej mina fina! Jag behöver en till person i mitt team 🥰 jag söker en assistent som vill vara en del av mitt team, en person som älskar ett jobb som är väldigt varierande. Som älskar struktur och är mycket hjälpsam. Som vill utvecklas och lära sig mycket kring sociala medier och entreprenörskap. Dina arbetsuppgifter kan variera från att ha flera ansvarsområden och prata med kunder till att ta hand om barnen någon dag till att start

Det jag söker är en person som ska avlasta mig med allt som jag gör idag och det är verkligen allt möjligt så du behöver vara prestigelös och kunna ta dig an alla möjliga arbetsuppgifter. Du ska tycka om att jobba helhjärtat och tillföra god energi ☺️

Jag har precis skaffat mig ett kontor i Sigtuna stad och det är där din arbetsplats kommer att vara, men vi kommer även vara mycket hemma hos mig.

Jag söker dig som, har vana av planering, är mycket effektiv och jobbar snabbt. Gillar barn och kan tänka sig vara med barnen någon dag om så krävs. Du ska vilja skapa saker tillsammans med mig och se oss som ett team alltid. Vi tillsammans gör vad som krävs för att ta företaget framåt. Jag är väldigt flexibel så vill gärna att min assistent är det också. Krav att du har körkort och plus om du har bil.

Jag vill också att du vågar tänka nytt, komma med idéer på hur vi tsm kan komma ännu längre. Jag håller just nu på att starta ett nytt bolag och jag vill att du är delaktig i starten av bolaget och även tar ansvar för delar av det. Så jobbet innebär mycket ansvar och utveckling MEN viktigast av allt är att du är prestigelös och ingen arbetsuppgift är för ful eller fin för dig. Jag gör allt, samma gäller min assistent.

Exempel på arbetsuppgifter

– hålla i min mail och svara på det mesta (alltid dubbelkolla med mig)

– ta samtal och boka in möten

– hjälpa mig starta ett nytt företag

– hålla i min kalender och göra alla bokningar med samarbeten som du checkar av tillsammans med mig

– vara med mig på alla möten

– förbereda inför alla hauls eller videos till exempel att packa upp alla kläder, fixa kameror. Köpa allt som behövs till videon.

– hjälpa mig att spela in samarbeten och hålla koll på rabattkoder osv

– följa med på alla resor och underlätta för mig, yrkesmässigt och privat. Resor kan innebära att vara med barnen mer om så behövs.

– hjälpa mig att publicera alla klipp på instagram osv

– hjälpa mig att fota

⁃ hjälp till med barnen vid behov. Så vana med barn är viktigt. 1,5 år och 5 år.

– ta kontakt med företag eller beställa saker online.

– div ärenden

– allt jag gör ska du kunna göra i princip.

Vana av redigeringsprogram och allmän vana av sociala medier är ett stort plus. Är du händig och kan om DIY är även det ett stort plus då arbetet kan kräva att hjälpa mig med vissa DIY.

Tjänsten är på 100%. Resor utomlands kan komma att bli aktuella. Stort plus om det är okej att du är utomlands några gånger om året. Om du följer med på resorna kan resor innebära att bara ta hand om barnen. Det varierar beroende på vilket behov som finns.

Start: omgående – 1 månad. Skicka din ansökan med cv och personligt brev till vanessasdesign@hotmail.com ❣️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.