Interiorbyvanessa

Hur ska jag klara det här?

Godmorgon,

Några tankar från tåget bara.

Imorgon har jag mitt inbokade möte på Aurora mottagningen i Danderyd. Jag är helt bestämd på att jag vill ha snitt och känner egentligen inga osäkerhet att kunna stå på mig. Man kanske inte tror de om mig men jag kan absolut något otrevlig. (Väldigt otrevlig) om jag blir dåligt behandlad. Spelar ingen roll vem det är. (Hehe) så om jag känner att bm inte tar mig på allvar eller beter sig respektlöst så ska hon få höra på ett och annat.

I överimorgon har jag min lansering av min design som jag väntat på i 1 år. I 1 år har vi jobbat med detta. Kämpat för att komma i mål och det är en stor dag för mig.

Idag är första dagen som jag känner mig frisk (varit sjuk i 1 vecka) men sååå trött. Lilla Alma kissade på sig i natt så jag var uppe och kissade/torkade osv och sen bäddade ner henne igen. Hon hade dock lite svårt att somna om så vi låg och myste kanske 30 min i sängen innan hon somnade om. ❤️

Jag låg där då och kände ångest? Ångest över all kraft jag måste ha de senaste 3 dagarna. Ni vet när man känner att man måste så mycket och hjärnan vill mycket men kroppen bara säger stopp. Typ förlamad 🙁

Det som gör mig mest ledsen är att jag måste gå igenom min lansering såhär. Jag är ju glad över den men så trött i kropp och huvud 🙁

Jag borde kanske ha flyttat min tid med Bm på Danderyd till efter lanseringen men jag tänkte inte på det för 3 veckor sedan jag fick min tid. Då var jag frisk och med massa energi och kände att jag kunde bära planeten om jag ville hehe. 😅

Allt kommer att lösa sig och bli bra tillslut, jag tänker oftast väldigt positivt kring allt i livet men tror denna förkylning gjort mig lite neggo just nu. Men det går över 😊☺️

Ja, nu är det väl dags att gå av tåget snart i Enköping så jag avrundar detta inlägg.

Hoppas ni får en superfin dag och ta hand om er ❤️

Puss puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.