Interiorbyvanessa

Inredningskonsultation

Heeeeej alla 🙂

Hur mår ni?

Vet ni, på senaste tiden har jag jobba mycket med att komma igång ordentligt med inredningskonsultationer. Jag har jobbat med detta under våren också men inte så intensivt men nu ÄNTLIGEN, till hösten så kör jag igång på heltid.

Jag har jobbat mycket med prislistor, frågeformulär och upplägg. kommer erbjuda hjälp både på distans och på plats. Så vi kommer även kunna träffas. Hur kul?

Det här med att sitta bakom telefonen och aldrig kunna prata med er är inte roligt längre. Jag vill jobba mer med männsikor, med er 🙂

Så till höst är det full fokus på min egen design. Jag kommer fortsätta designa egen inredning/möbler hela hösten och samtidigt hjälpa er och andra kunder med inredning. Yay!

Tjänsterna och priserna ser ut såhär vid tillfället.

InteriorbyVanessa AB

Webbaserad inredningskonsultation (rum)
Behöver du enklare tips och hjälp med hur ditt hem kan utvecklas med små medel?

En webbaserad inredningskonsultation börjar med att du får svara på några frågor så att jag får en känsla för hur du vill att ditt hem ska se ut.

Vilken känsla vill du ha i ditt hem, färger, stil och andra behov. Sedan kommer jag att behöva bilder och mått på rummet. Därefter kommer jag att sammanställa allt och skapa ett förslag till dig. Det kommer att likna en personlig broschyr fylld med tips och bilder samt förslag på inköp utifrån dina behov och budget.

Pris: 990.-/rum

Inredningskonsultation
Behöver du hjälp med att få inspiration, tips och förslag på hur ditt hem kan utvecklas? Vill du att jag besöker dig i ditt hem och går igenom dina önskemål tillsammans med dig? Under ett hembesök går vi tillsammans igenom hemmets känsla, dess färger, stil och praktiska behov. Du får då berätta om dina funderingar, behov och drömmar. Under besöket kommer jag att ge dig tips och råd om hur du på egen hand kan gå tillväga för att skapa ditt drömrum/hem. Efter besöket kommer jag att sammanställa allt och skapa ett förslag till dig på hur du kan skapa ditt drömrum/hem. Förslaget kommer inom en vecka och du kommer då även ha möjlighet att ställa eventuella frågor. Jag hjälper dig längs vägen. Besöket är normalt en timme långt.

Pris: 2500:-/ rum
Reseersättning kan tillkomma beroende på vart du bor.

Inredningshjälp
Behöver du hjälp med ett större projekt? Ett helt hem, eller har du andra behov. Hör av dig så kan vi diskutera upplägg och prissättning.

Homestyling
Ska du sälja din bostad? Vill du ha hjälp med homestyling? Mejla mig så diskuterar vi upplägg och pris.

Jag har lediga tider till Augusti så ni är välkomna att mejla mig på vanessa@interiorbyvanessa.se om ni vill ha min hjälp i höst.(Inga DM på instagram) Skicka gärna en beskrivning på vad ni vill ha hjälp med, så jag kan få en uppfattning på projektet.

Ser så fram emot att dra igång detta i Augusti!


Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.