Interiorbyvanessa

Graviduppdatering

Hej finisar,

Jag har fått så mycket frågor om min graviditet och jag har inte hunnit svara på alla så jag tänkte att jag skriver ett blogginlägg istället så får jag med alla frågor och svar 🙂

Den vanligaste frågan är nog vilken vecka jag är i. Jag tror vecka 10. Men jag har dålig koll på när jag hade min sista mens så det är svårt att veta exakt. Men vi ska göra ett Kub-test och då kommer jag veta mer exakt. 🙂 ska ni göra kub-test?

Jag var hos barnmorskan igår, hade mitt första inskrivningsmöte och det kändes så sjukt.. ska jag verkligen göra denna resa igen? Galet! Men måste även erkänna att jag känner mig rädd ibland. Jag är väldigt rädd för förlossningen men det kan vi prata om längre fram om jag känner mig redo att öppna mig om just det ämnet.

Ja, vad har hänt sen sist då?? Förutom att man är totalt förstoppad och lite smågrinig till och från så har det inte hänt så mycket hahah!

Bm sa att jag hade lågt blodtryck som vanligt men även låga blodvärden. Förmodligen beror det på lågt järnvärde så det skulle vi kolla upp. Isåfall får jag ta järntabletter.

Jag har mått rätt så bra i 3 dagar nu, alltså ni som varit med om det, ni vet! Känslan när man mår bättre efter att ha mått illa varje dag under en period. Det känns som att man lever igen. Men blir så himla pepp på livet.

Tror inte jag har sån tur så att illamåendet är helt över men jag njuter av varenda dag som jag mår bra!

Min mage växer fort och det är sån skillnad från första graviditeten och denna. Visa dagar är magen så stor!

Men alltså ursäkta?? Vi måste diskutera drömmarna när man är gravid? Alltså vad är det som händer?????? HAHA jag brukar inte prata om just de ämnet men jag bara måste. Just för att jag läst mig till att det är väldigt vanligt att man drömmer antigen mardrömmar eller om sex när man är gravid. Jag drömmer ju hejvilt helanatten! 😂 Ni ska se Enis min när jag berättar om mina drömmar på morgonen. Osäkert om minen är av förtjusning eller chock HAHA!! Någon mer som vågar berätta att ni har lite snuskdrömmar??? 😂

Ok nu ska jag faktiskt lägga ifrån min telefon och vila i soffan! Imorgon väntar jobb på stretch! Tänk att det bara är 1,5 vecka kvar på det jobbet. Sen är jag helt egen 🙈 sjukt! Ska bli kul!

Vi hörs senare! Kraaaam

Mitt lilla hjärta! Helt inne i tv:n ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Haha asså ja dessa sexdrömmar! Aldrig haft en ”våtdröm” (som folk kallar det?) i hela mitt liv.. Men nu sen jag blev gravid, holy moly 😅 är i v 31 nu 😊

    1. Maryam

      Hej Mikaela.. väntar du pojke eller?? för jag hörde att om man får sexmardrömmar så det en pojke man har i magen.. vet ej om det e rätt eller nej .