Favoriter och 30% på dyraste varan – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Favoriter och 30% på dyraste varan

I annonssamarbete med Elloshome

Hej snyggingar,

Allt bra med er? 🙂 jag har precis kommit hem från jobbet och tänkte att jag skulle visa er mina favoriter från Ellos . Jag har en grymt bra kod till er dessutom! 30% rabatt på dyraste varan och det gäller hela Ellos home sortiment, men även externa varumärken! Så allt hos Ellos helt enkelt! Hur bra! 🙂 Koden är 460008. Nedan kommer ni få se mina favoriter ut deras textil och belysning kategori men rabattkoden gäller alltså hela sortimentet! 🙂

Rabattkod

Min favorit lampa från Ellos är fortfarande den ni ser i mitten! Så jäkla fin, perfekt i hallen eller badrummet! Ni hittar den Här

Sen har vi leokudden i Rosa 😍 den hittar ni HÄR

Och den låga beige/ljusrosa kudden Här

Allt annat och mycket mer hittar ni på Inne hos Ellos! Glöm inte rabattkoden 460008 som ger er 30% rabatt på dyraste varan fram till 31/5!! Gäller hela sortimentet (ej rea) klicka Här för att shoppa loss!

Kram ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Terese

  *Villkor (460008): Nybeställning av kläder, skor, skönhet, accessoarer samt hem & inredning på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2019-05-31. Gäller ej möbler, kök & hushåll, elektronik/elektriska varor/tillbehör och varor märkta med ”VINTAGE” eller “EXCLUSIVE”. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Odd Molly, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix, Billi Bi, Lexington, Vagabond, ecco, SMAK Design, Brafab, Jofama, LEVETE ROOM, Anita Care, co’couture, Kavat, Tiger Denim, Rowico, Hunter och Bargi är undantaget från erbjudandet. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.

  1. interiorbyvanessa
   interiorbyvanessa

   Hej,
   Alltså jag måste ha missförstått villkoren på koden, jag ska kolla med dom! Ledsen!

  2. interiorbyvanessa
   interiorbyvanessa

   Hej, tack för ditt meddelande. Jag har ställt frågan till företaget. Jag missförstod koden helt. Ledsen för det!

 2. Emelie

  Funkar inte på kapphängare Alex, som hör till ellos home? Ordinarie pris också. Det står att möbel gäller ej?

 3. Elenor

  Hej! Perfekt med rabatt nu men har försökt skriva in koden till Ellos för en möbel jag vill köpa men den funkar inte…