Interiorbyvanessa

Vilken vecka är jag i?

Hej vänner!

Hur mår ni?? 🙂

Jag har precis nattat Alma och nu sitter jag och väntar på Enis, han kommer inte förrän 23 så det dröjer ett tag :). Sitter lite halvt orolig och tror att jag glömt göra något… Ni vet den känslan när man hade för sig att man hade 100 saker att göra men inte gjort speciellt mycket under dagen så något måste man ha glömt.. Jaja, jag märker haha 🙂

Vet inte om det är en vanlig sak vid andra graviditeten men jag glömmer ibland att jag är gravid. Någon som känner igen sig? Jag var verkligen inte så med min första. Med Alma var jag gravid i förskott hahah, från det datumet jag ville bli gravid var jag gravid och från den dagen jag fick plusset på stickan misstänkte jag fosterrörelser HAHA! Jag va så sprallig vid min första graviditet, så exalterad.

Försöker jämföra mina graviditeter och jag minns att jag mådde väldigt illa med Alma i början, jag vaknade mitt i natten och letade mat haha, gärna kex… Minns att jag och Enis bodde hos hans föräldrar under den perioden och jag var alltid rädd att de skulle höra mig i köket haha! Jag spydde även utomhus en morgon då jag ätit en apelsin till frukost! Det var tydligen inte ok haha. Men nu mår jag inte alls illa. Har däremot huvudvärk till och från. Men annars väldigt bra. SÅÅÅ skönt! Men jag tar inget för givet! De kan vända när som! Jag vet!

Jag vet faktiskt inte vilken vecka jag är i. Tänker att det är dags att ringa BM imorgon och skriva in mig så jag får en tid för att kolla värden osv sen boka första ultraljudet ❤️ jag tror att jag är i v9 nu. Ni var så många som fråga om vilken vecka 😊 och märkte att ni är sååå många som är gravida nu också! Flera med fb i december!!! hihi så roligt! Då har jag flera att bolla med när jag vill klaga eller har funderingar haha 😁😁

Jag och Enis vill återigen tacka för all kärlek vi fått från er! Vi är verkligen så glada över att äntligen ge Alma ett syskon. Enis ville detta för länge sen. Tydligen gillar han när jag är gravid. Jag har tydligen bättre humor då??? Hahah Sålänge jag inte mår illa så är jag ganska kul får jag väl erkänna 😂😁

Stor kram finisar

Bjuder på en bild på lillmagen idag! Och återigen, på bloggen bjuds de nästan bara på ofiltrerade bilder. Sånt som jag har på min telefon men inte delar på instagram 😁

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    V10 här, barn nummer 2. Första är bara 5 månader, föddes 2,5 månad för tidigt, så det kommer skilja 12 månader mellan dem, men bara 10 utvecklingsmässigt 🙈 Så jag glömmer hela tiden att jag är gravid jag med! Inte syns det än heller 🤷‍♀️