Interiorbyvanessa

Jag är Gravid

Godmorgon bloggen 🙂

Jag kände att ett blogginlägg skulle sitta fint efter gårdagens inlägg! Tusen tack för att gratulationer. Alltså det var över förväntan. Miljoner tack!! ❤️

Jag och Enis är så glada över detta. Alma ska äntligen få ett syskon! Bara tanken får mig att vilja gråta (gravidhormoner hehe)

Vi berättade till Alma först av alla att ”mamma hade bebis i magen” henne svar var ” har du? Vart då, får jag se?” Så lyfte hon upp min tröja och letade överallt hahah.

”Finns ingen bebis mamma, vart är den då? ”

Haha älskade unge! 😍

Tillslut förstod hon att den är inuti mammas mage och att den inte går att se haha!

Sen frågade vi henne om hon vill ha en lillebror eller lillasyster varpå hon svarade ” jag vill ha en lillebror och en lillasyster, båda två” och så visade hon två fingrar 😍😅

Bara längtar tills dom får träffa varandra ❤️


Förutom lite trött så mår jag faktiskt väldigt bra! Jag mådde illa med Alma i början så jag känner mig väldigt förvånad över hur jag mår nu, inte alls illamående eller besvärad av dofter eller så. Aptit däremot, det har jag, oja, herregud! Världens lyckligaste när det serveras mat (allt möjligt) haha, äter i mängder!

Varje morgon när jag vaknar och inser att jag inte mår illa så tänker jag bara halleluja. Thank you Jesus!

Känner av min graviditet på mina bröst som ständigt kliar och gör lite ont och växer (redan) sen mina plötsliga ”jag måste sova nu” haha

Kan vara superpigg sen helt plötligt få en dipp och då måste jag bara sova. Finns inga andra alternativ haha 😂 jag somnar en liten stund sen är jag pigg igen!


Jag märker hur mycket jag glömt från första graviditeten.. vad får man inte äta? Vad ska man äta? Vad ska man inte göra? Osv. Glömt bort allt det där!

Jag filmade när jag tog mitt graviditetstest, var nästan helt säker på att jag var gravid! Får se in jag vågar visa er videon hehe 🙈

Ups! Nu måste jag av tåget! Hoppas ni får en superfin dag!

Stor kram ❤️❤️

Bilden jag skickade till min familj samma dag som jag fick reda på att jag var gravid! ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fanni

  När jag var gravid med min dotter så mådde jag inte illa alls, ingenting! Mitt enda problem var som ditt, kliande bröst och ömma som satan haha!!! Så det behöver inte vara en kille som dom andra kommenterar! Spännande vad det blir😍 stort grattis!!!

 2. Ebruwhome

  Du väntar en pojke!!!😍😍😍 jag var precis som du, första graviditeten med min dotter Alina mådde jag illa väldigt mycket, andra graviditet med min son Elias, kände inte att jag var gravid, helt normalt alltså! Det sägs när man är gravid med pojke så mår man illa mindre! 😉

 3. Ebru

  Du väntar en pojke!!!😍😍😍 jag var precis som du, första graviditeten med min dotter Alina mådde jag illa väldigt mycket, andra graviditet med min son Elias, kände inte att jag var gravid, helt normalt alltså! Det sägs när man är gravid med pojke så måilla mindre! 😉

 4. adi

  Fina du stort Grattis till er❤️ så himla kul, man har verkligen känt av och gått och väntat på detta besked från er konstigt nog, hehe, vad kul!! Vad söt Alma är hon kommer bli en underbar storasyster❤️ Ta hand om varandra stor Kram och stort Grattis❤️

 5. Seth

  Åhhh så underbart, all lycka till i världen till er vackra familj 🙂 vilken vecka är du i ?