Interiorbyvanessa

Altan renovering

Hej Bästa ni,

Påväg hem från jobbet, glad och pepp på helg! Denna helg blir det dock lite jobb för min del men det gör inget för det är bar roliga projekt 🙂

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om vår altan och vad vi håller på med där ute 🙂

Vi tänkte först, ska vi göra uterum? Ska vi bygga ut altanen? Ska vi ha vindskydd? Ja, vi ville mycket som ni ser men sen kände vi ändå, lugn nu, en sak i taget haha.

Vi har en hel del projekt påhäng nu i sommar, min lansering bland annat och vi ska även hinna ta 2 veckors semester så därför backade vi lite och bestämde för att avvakta med de ”stora” renoveringarna och göra en mindre förändring som inte tar så lång tid.

Så vi bestämde oss alltså för att vitalisera altanen och sätta vindskydd, vi kommer också byta ut den belysningen vi hade och sätta spotlights runt altanen.

Vi har även beställt ett utekök från Folkhemmet som kommer snart sen kommer vi behålla de gamla möblerna vi hade. De är så jäkla bra så ingen anledning att byta ut. Är ni lika pepp på resultatet som jag är ???? 😃😃

Om du är en ny läsare så bör du veta att på min blogg visas inga proffsbilder. Min blogg är inte som min Instagram, här är det oredigerat och ofiltrerat 😁 hehe. Så några bilder på altanen så här långt!

Altan renovering

Första lagret är på!

Såhär ser vårt utekök ut. 🙂

Altan renovering AltanAltan

Hur fint! 🙂 ??? Har ni utekök? <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.