Att verkligen förstå – på riktigt! – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Att verkligen förstå – på riktigt!

Nämen hej bloggen,

Så länge sen, vad är det ett halvår? Vad jag INTE saknat dig! 🙂 haha nej men helt ärligt till en början kändes det så himla underbart att jag slutat blogga. Jag sa upp mitt avtal som toppbloggare i november 2018 och just där och då kändes det som världens bästa beslut. Idag ungefär 5 månader senare har jag hunnit reflektera över mitt beslut och kan bara säga – Bra gjort Vanessa!! fortsätt lita på din magkänsla.

Jag tjänade pengar på min blogg tidigare. Inga stora pengar men det var ändå pengar, men det var inte värt, att behöva uppdatera en blogg VARJE dag var bara för mycket för mig. Hur kan det vara roligt? Jag har svårt att förstå det. Att alltid försöka uppdatera med intressanta och lockande inlägg för att hålla lässiffrorna på plats. Varje dag. Hur kan man må bra av det? Det kanske finns andra som gör det men jag ska vara ärlig och säga att det var inte jag. Det är inte jag.

Jag har perioder i livet som jag är kreativ, har en massa ideer och kreativiteten bara flödar. Men jag har även dagar då hjärnan säger nej, nu är det stängt! kom tillbaka en annan dag. Den här hjärnan har checkat ut.

Och att då behöva känna att det inte är ok? Det är inte ok för min hjärna att vila. Nej, det var helt enkelt för mycket.

Men men nog om det :)!

Vad gör jag då här? Vrf skriver jag detta inlägg?

Jo, för att jag känner att ett inlägg då och då inte skadar min hälsa utan tvättom. Det är väldigt skönt att kunna känna att jag kommer er närmare genom att prata med er på ett mer “personligt” plan. Jag är inte så van vid att köra långa berättelser på min insta så jag tänkte att det hade varit roligt att “prata” lite mer med er här när tiden finns. Ni var ju väldigt många som besökte min blogg varje dag innan jag slutade så jag hoppas att ni uppskattar detta 🙂

Jag jobbar mycket med mig själv och mitt välmående. Vet ni vad som gör mig glad nu för tiden? vad jag kan se fram emot och som värmer mitt hjärta? Idag var det en kopp halvgammalt bryggkaffe på leklandet med Enis. Den koppen och den stunden var vad som idag fick mig att le och känna mig 100% lugn och lycklig.

Jag har gått in i väggen en gång och var nära att göra det igen. Den senaste gången var inte så länge sedan. Det var efter den senaste gången som jag helt ärligt insåg att jag bara lever en gång. Vad fan håller jag på med?

Jag var tvungen att ta mig en rejäl tankeställare. Vad vill jag göra ? Vad vill jag jobba med?

Ekonomi? Influenser? anställd? egenföretagare? något helt annat?

Efter en massa tankar och tårar så kom jag fram till följande.

Vill jag jobba som ekonom? Svar: Nej
Vill jag jobba som influenser? Svar: Nej, eller delvis.

Vad vill du då Vanessa?

Jo 🙂 jag vill vara egenföretagare, jag vill designa egen inredning och jag vill ha flera olika brand. Egna brand och samtidigt arbeta med inredning via mina sociala kanaler så mycket det går 🙂 Jag vill inte ha influenser- yrket som mitt nummer 1 Yrke. Jag har testat det och tycker inte att det är kul helt enkelt. Samtidigt så har just influenser yrket öppnat så många dörrar för mig vilket jag är så tacksam för. Jag är alltid tacksam för allt.

Så vad har jag gjort för att gå min egen väg? den 29 mars sa jag upp mig på mitt jobb som ekonomiassistent på världens bästa företag. Om jag grät? OM JAG GRÄT? yes! jag va så så så ledsen. En blandning av sorg och rädsla men samtidigt visste jag. Jag måste våga ta steget.

Min dröm är att driva ett företag tillsammans med Enis, ett familjeföretag. Jag tycker att det är så himla fint.

Vi har en bit att gå med vi kämpar. Det är inte enkelt. Vi är inte rika, vi har det inte enklare än alla andra men vi kämpar och vi är så pepp på framtiden. Vi tar en liten risk men vi vågar känna att vi är värda satsningen. Vi vill satsa på oss.

Min sista arbetsdag på mitt andra jobb är 29 maj. Från den 30 Maj är jag egenföretagare på heltid och fan vad jag ser fram emot det! Jag har så många idéer! så många drömmar jag vill besanna och med Enis vid min sida vad kan gå fel? hahah mycket! Hur många misstag begår man inte på väggen till sina drömmar? men vi kommer klara det tillsammans.

Jag hoppas att ni tycker det ska bli kul att följa mig här på bloggen lite då och då! Vill gärna skriva ner vår resa och lite annat. Kanske dumpas det ner ett “inredningstips” inlägg också då och då!

så för att summera inlägget, bloggen öppnas igen denna gång ska den inte vara något måste för mig utan jag skriver här när jag vill/har tid. Hur ofta det blir, det får vi se 🙂

Hade inga passande bilder till detta inlägg så det fick bli något jag hittade på min telefon som jag tog idag haha.

Stor kram

Byvanessa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Irma D

    Så roligt för er!Lycka till!det kommer att gå kanon som med allt annat du gör😉Superkul att du skriver på bloggen igen,har alltid varit en trogen läsare😘