Vill du ”bli gravid med mig”? – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Vill du ”bli gravid med mig”?

Hej finaste ni ❤️

Update: inlägget skrevs igår kväll men struntade i att lägga upp den för Enis kom hem ❤️

Jag kände att detta krävde ett blogginlägg även om jag inte riktigt vet hur jag ska tacka er. 1000+ privata meddelanden där ni ger mig obegripligt mycket kärlek och stöd. Alltså ni har verkligen chockat mig. Trodde inte detta var möjligt…

Jag är bara så glad att det är sagt nu. Att jag inte måste gömma min lycka, vår lycka ❤️ Vi lever just nu drömmen. Vår dröm. Jag är långt ifrån naiv och jag vet att livet händer och det kommer tuffa stunder och bra stunder men just nu, just idag lever vi drömmen.

Jag sitter just nu och väntar på att E ska komma hem så vi kan mysa och äta pannacotta jag gjort till oss 🙂 Men medan han kommer så ville jag visa er en sak.

Ni som läste min blogg innan vet att jag gillar att skriva, jag skrev mycket om oss. Lyckliga/ roliga minnen om vårt långa förhållande. Detta är en sån lycklig händelse. Men. Jag kommer inte börja blogga igen vardagligt så ni inte tror det.:)

Tillbaka till julafton…

Det var nog vid den här stunden som jag bara kände, det är han. Han är mannen i mitt liv. Han lyckades. Han fick mitt hjärta ännu en gång.(den jäveln haha) Envis som fan när vi var 13 år och lika envis Nu (25år)

På julafton fick jag 4 julklappar.

Första julklappen var Sminkborstar. Jag hade några dagar innan förbannat mina sminkborstar (vilket han då tydligen hört) – Jag blev överlycklig. Men det bästa av hela julklappen var att han sen skulle förklara för mig hur jag skulle använda dom.(HAHA <3333) Tjejen på Mac hade förklarat för honom och han skulle sen förklara för mig. Jag lyssnade tålmodigt men ville egentligen bara pussa ihjäl honom.

Andra julkappen som det fint stod en 2 på skrivet med en grön tuschpenna bestod av en lapp. Det stod. “50 härliga minuter, hitta mig på kalendern :)”

Exalterad som ett barn springer jag till kalendern och ser (handskrivet av honom)

Det visade sig dock vara Sigtunahöjden btw. Ännu en present som var 10/10.

Nästa present (även den med en handskriven 3 på) Var ännu en lapp. Med en fin text (sparar denna till oss själva) Men några dagar senare gick vi på världens bästa brunch. 10/10

Fjärde presenten var väl där jag nästan ville gråta. Enis vet att jag älskar paket. Man får mer än gärna slå in samma paket flera gånger och om man köper (exempelvis) två tröjor får man gärna slå in tröjorna separat 🙂 (i know, jag är ett barn)

Så jag öppnar fjärde paketet och ser att det är ännu ett paket i det paketet. (hihi) Öppnar det andra paketet och möts av detta. Vill du “bli gravid med mig”?

Vill du ”bli gravid med mig”?

Enis har sen jag kan minnas velat ha fler barn. Alltid jag som inte velat/vågat. Men jag tyckte att hans present var det gulligaste någonsin så kanske lyckades han övertala mig nu.. man vet aldrig..

E fick såklart en massa bra av mig med men mina presenter var mer.. prylar men det var faktiskt PRECIS de saker som han hade sagt någon vecka innan till sina vänner att han ville köpa till sig själv. Så när han öppnade blev han helt galen haha. MEEEN HUUUUURR VISSTE DU!!!! (nej hans vänner hade inte berättat för mig. Jag bara visste) Så jag är inte så dålig jag.. 🙂

Puss och kram hörrni, vi ses och hörs på Instagram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.