Mitt designsamarbete – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Mitt designsamarbete

Hej allihopa!

Känns väldigt konstigt att skriva ett blogginlägg. Men på ett positivt sätt faktiskt. Jag är glad att jag behåller bloggen och kan då och då gå in hit och skriva några rader. Men kommer inte uppdatera som förr ❤️

Jag har ett tag nu tänkt att jag ska berätta lite mer för er om mitt designsamarbete. Så nu kör vi. Blir nervös bara av att skriva detta haha.

Det var för ungefär 3 månader sedan som ett företag skrev till mig. Meddelandet löd i princip såhär “Vi skulle vilja göra ett designsamarbete med dig, är du intresserad?”

Jag har tidigare varit i kontakt med företaget och vet vilka de är. Jag märkte snabbt att vi var väldigt lika och det kändes så rätt! För mig handlar det inte om att synas överallt eller göra allt utan mer att göra något bra med rätt personer.

Flera ritningar/samtal/sms/mejl/möten och snart är vi i mål.

Jag är så nervös och kan knappt beskriva hur det känns. Det känns bara helt galet. För mycket, för stort.

Detta var en sak jag brukade dagdrömma om. Från 13/14 årsåldern liksom. Jag kan ibland inte förstå att det händer mig. Kommer jag helt seriöst att nå min dröm nu? Redan?

Jag gör inget i förbifarten, jag gör det bra! Jag gör allt med kärlek och 100% engagemang och precis så har det varit nu.

När jag skulle bestämma vad jag ville designa fick jag välja helt fritt. Tänk er hur svårt det var. Tillslut kom jag fram till tre produkter. Tre inredningsdetaljer som jag älskar!

Jag utgick från vad jag saknade, som jag inte kunde hitta på marknaden. Något som jag ville ha i mitt hem.

Sen så kände jag att denna gång, min första gång skulle representera interiorbyvanessa. Svartmarmor/rosa sammet och mässing. Det blev utgångspunkten.

Jag kommer berätta vad en av de tre sakerna är alldeles strax.


Nästa vecka bör första proverna vara på plats. Så då åker jag till Jönköping och kikar.

Jag vill att detta ska vara speciellt. Jag vill minnas detta alltid. Jag har bett företaget om att få åka till deras lager på lanseringsdagen och packa alla ordrar som kommer in på min design. Jag vill göra det själv. Jag ska pussa på alla paket haha skoja (eller inte…) kanske lämna någon liten lapp från mig.. jag vet inte exakt vad jag vill göra men jag vill vara med hela vägen.

Så jag får väl stå och skämmas där om inga ordrar kommer in hahahaha!!

Iallafall, jag är sååå glad och sååå nervös över detta.

OCH ena inredningsdetaljen som jag designat i samarbete med ….. är en …. BORDSLAMPA i svart marmor och rosa sammetsskärm 🤗 Den är sååå såå fin 😭 bästa kvalitén på marmorn, så galet fin!

Jag hoppas verkligen att ni kommer att gilla min lilla kollektion ❤️

Vi hörs

Sov sött 🤗

Kram och godnatt

(Liten sneak peak)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.