Finalist Årets Influencer 2019 – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Finalist Årets Influencer 2019

Hej Bloggen,

Det var länge sen vi sågs, jag måste dock säga att det var mitt bästa beslut någonsin att säga hejdå till dig… 🤓

Haha ok, jag ska sluta! Hej alla 🤗

Hoppas ni mår bra! Som ni säkert sett på min insta storie så blev jag en av finalisterna till årets influenser 2019 (inredning) med Elle Decorations. När ni röstade(nominerade) innan så var det för att jag skulle hamna bland finalisterna. NU från och med den 29 november kommer ni kunna rösta på personen ni vill tar hem priset och vinner titeln som årets influenser 2019! Personen med flest röster vinner alltså ❤️

Nu när jag har förklarat det så vill jag säga miljoner tack för alla era fina nomineringar. Det är tack vare er jag är där jag är idag. Det är så galet så jag inte fattar. För min betyder nomineringen allt. Det är ett fet jävla kvitto på att jag är grym på det jag gör. Jag är duktig på inredning och ni gillar det jag gör och delar med mig av.

Jag är så känslosam när det kommer till just detta.


Nu kommer jag skriva några tråkiga rader bara MEN ni ska veta att jag är mer än lycklig idag och att jag delar med mig är bara för att jag vill förklara hur mycket nomineringen betyder för mig


Jag har inte haft en smärtfri historia med sociala medier, mycket elakt folk som anklagat mig för det ena och det andra, pratat illa om mig till folk/företag utan att jag någonsin gjort dom något illa. För ett år sen var jag så nära att stänga ner min instagram. Jag tyckte sociala medier var ren skräp, en tävling bland influensers som säger sig stå bakom girlpower men i själva fallet trampar dig rakt i ansiktet om du på något sätt visar att det går bra för dig.

Jag valde att isolera mig helt från influensers. Fokuserade på er och mig själv bara. Gick inte på något event och ville inte gå på någon pressfrukostar etc.

Tills jag en dag såg en annan sida av instagram, fantastiskt fina influensers som faktiskt gläds av andras framgångar och inte bara sina egna. Influensers som står för ärlighet och är omtänksamma. Dom är vanliga människor och inga jäkla robotar . Som skiter fullständigt i andra och fokuserar på sitt egna, på ett positivt och hälsosamt sätt. Lämnar skitsnack åt någon annan och fokuserar på rätt sak.

(Jag går fortfarande inte på events eller likande, jag känner bara att jag inte vill riktigt, svårt att förklara men jag har mycket att göra i min vardag och jag prioriteter alltid annat före events osv, typ träffa vänner eller familj eller bara ligga i soffan 😅 håller mig ganska mycket för mig själv och mina nära som inte har något med influenser världen att göra. Trivs bäst så ❤️)

Jag fick glädjen tillbaka och sen dess har jag lovat mig själv att ALDRIG låta mig själv påverkas av såna elaka människor. Jag respekterar att alla har olika åsikter, jag accepterar missförstånd men att anklaga något rått och kallt för något så hemskt som bedrägeri, bluff och falsk utan att ha några som helst bevis på vad människan pratar om det kan jag inte förstå.

Nu tänker jag inte lägga ner med tid på tråkigheter, den delen har jag lagt bakom mig och jag mår så jäkla bra idag och jag vet att jag kan göra det imorgon, överimorgon också. Jag har hittat ett sätt att arbeta med mina sociala kanaler som inte ger mig den minsta prestationsångesten, utan ren glädje, trötthet men ni vet såndär härlig trötthet som gör att du somnar med ett leende på läpparna.

Jag tävlar inte mot någon, inte ens mig själv. Jag bara är, och delar det jag vill. Älskar min familj och har det bra.

Tusen tack för att ni nominerade mig verkligen! Vill ni rösta på mig så att jag vinner så kommer ni kunna göra det från och med den 29 november ❤️

Kram

Finalist årets influencer 2019

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marwah

  Va glad jag blev för dig du förtjänar verkligen det bästa. Du är så väldigt duktig. Önskar dig det bästa år 2019 lycka till med allt du gör!🌺

 2. Elenor

  Grattis till nominering och final! 😀. Du ör verkligen den bästa och roligaste att följa med alla dina bra idéer. Har du nån länk till vart jag går in o röstar på dig som vinnare?

  1. interiorbyvanessa
   interiorbyvanessa

   Tack så mycket! Vad snällt av dig! ❤️ Ja, faktiskt, en annan läsare skrev att det redan går att rösta (visste inte) haha! De står på elles hemsida längst upp! Länkar imorgon 😘💕