MATPLATS – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

MATPLATS

Hej babes,

Hur mår ni? Jag är nästan helt klar med matplatsen 🙂 har inte beställt mattan än men resterade är beställt!

Jag var tvungen att beställa en likadan lampa från Belid som jag hade innan i huset. Den är så fin och jag hann aldrig tröttna på den hehe! Så en likadan fast storleken mindre blir det! Sen hittade jag äntligen det perfekta matbordet! Det kommer från Vortex och är 120cm i diameter med en glasskiva, smoked grey. (Fanns ingen bra bild på den mörka skivan) så på bilden ser ni den med klarglas!

Tillslut blev även mina drömstolar mina. Har alltid velat ha Gubi stolarna. Gubi är ett utav mina absolut favorit varumärken. Dyrt dock men älskar allt från dom! Denna gång valde jag att inte köra sammetsstolar faktiskt. Älskar sammet annars men just stolar… inte denna gång 🙂

Vem har sagt att alla stolar behöver vara likadana? Trååååkigt! Jag körde en stol från kartell i blank guldfärg! Den lyyyyser 😍

Vad tror ni? Kommer detta bli bra eller????

Matplats

Ps! Tänk glasskivan i samma glas som lampan 🙂 fint? Klicka på hjärtat så ser jag om du gillar det 🙌🏼😁

Puss och kram

//V

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lovis

  Hej, super fint!! Hur har du fixat in allt på bilden? Har du använt någon speciell app eller sida?? Vill så gärna veta??

 2. Frida Genberg

  Omg 😍😍 drömmigt! Älskar mattsvart! Guld är inte min grej, jag vill ha silver eller krom hos mig, men tycker det är såå fint ändå 😍
  Å det där matbordet kommer bli så bra till lampan i ditt vardagsrum 😍

  1. interiorbyvanessa
   interiorbyvanessa

   Jaa! 😍 jag med! Vad kul att du ändå gillade det så pass mycket trots att mässing inte är din grej! 😍🙌🏼 Kram

 3. Amanda

  Dröm dröm dröm! Kartell.. absoluta favoriten när de kommer till stolar. Och ja gubi..Hur många gånger har man inte kollat på dem! Men tillsammans. Aldrig en tänkt tanken men detta va ..! Ja jag är såld !

  1. interiorbyvanessa
   interiorbyvanessa

   Vad kul att du gillar det!! Ja kartell är så himla fina! Älskar alla deras modeller faktiskt! Hehe vad roligt att du gillade kombinationen så pass mycket 😍😍 du har bra smak 😉🙃 hehe kram