Interiorbyvanessa

Väggen är klar

Alltså wow! Helt kär i industriväggen! 😭 Ni var många som frågade om väggen så ska svara på alla frågor här!

Den köptes och monterades av Smidesrum.se och kostade runt 30.000kr! Den är 1,25m bred och 2,6 hög.

Jag är supernöjd! Den kostar absolut men det är fan värt. Alltså det är konst! Jag är jätte nöjd med Smidesrum, service i världsklass 👌🏼

Helt kär haha! Alltså kolla!!!! 😭❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina

  Kan inte hjälpa att bli lite upprörd… som ensamstående mamma att kunna lägga 30000 kronor
  På en glasvägg…

  1. interiorbyvanessa

   Hej Carina,

   Jag förstår inte vad det har för betydelse att jag är ensamstående? Kan jag inte ha pengar då? Vad betyder egentligen ensamstående? För Alma är hos sin pappa 50% men det spelar ingen roll egentligen, Jag lägger pengar på det jag har råd med. Ensamstående, gift eller sambo, har ingen betydelse 🙂

   Din åsikt är din åsikt och du har all rätt att ha den men där har du mitt svar,

   Trevlig kväll 🙂

  2. Nina

   Men pliiiz… vad är det för fel? Har du större ”rätt” till lyx eller ngt som kostar mer för att man är två? Snacka om att trycka ner ensamstående till fotknölarna.. Din inställning suger så hårt! (Jag vet att det är ett äldre inlägg.. men såg det nu och blev helt paff).. /Nina

 2. Emmy

  Så snyggt 👌🏼👌🏼👌🏼 Men du som verkar så händig hade ju kunnat göra en själv med lite reglar 😘😍 hur som helst, skitsnygg

  1. interiorbyvanessa

   Ja! Haha kanske men jag ville ha riktiga glas och sen så tror jag att det kan vara bra att inte göra ALLT själv 😅😅❤️