Interiorbyvanessa

DRÖMMAR OCH LITE ANNAT

Nämen halllå, hej hej 🙂

Kikar in lite här ändå, skulle ju som sagt blogga lite fram till slutet på november och ikväll råkar jag har extra energi så why not skriva några rader här 🙂

Vet ni….. på fredag kommer min industrivägg 😱😱 den kommer vara monterad och klar vid 18 tiden! Om jag längtar 😍😍 ni med, hoppas jag!

Jo, vad har jag annars gjort denna vecka? Förutom känt mig tom på energi har jag faktiskt gjort något så kul som att skicka mina skisser till ett företag.. Jag vill inte säga för mycket.. Men roliga grejer händer. 😃 En kollektion, baserad på mig, er och min kärlek till inredning ❤️ Jag låtsats som att detta inte händer för det känns helt overkligt.

Jo en annan rolig grej var att jag försökte mig på att dekorera en halloween tårta idag och ja…. HAHA vi kan väl säga att jag bör hålla mig till inredning. Var snälla imorgon när jag publicerar bilden på instagram 🙏 ok? ❤️

Imorgon blir det jobb på stretch så nu ska jag tvätta av mig min ansiktsmask (Manuka honung) och lägga mig!

Godnatt 💋💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.