Interiorbyvanessa

Jag slutar blogga

Hej,

Jag har skrivit, raderat, skrivit och raderat… jag vet inte hur jag ska skriva det här inlägget. Vet inte hur jag ska förklara så att ni förstår mig, förstår varför jag slutar blogga.

Jag har helt enkelt bestämt mig för att jag inte vill vara upptagen varje kväll och varje morgon med bloggen. Dessutom så känner jag att jag glömt syftet med varför jag började med instagram och blogg från första början. Jag har mina mål och jag känner inte att bloggen är något jag måste ha för att nå dessa mål.

En blogg ska uppdateras varje dag. Om du har barn och jobbar med annat samtidigt hur ska du hinna det? Jo genom att sitta varje morgon/kväll med telefonen/datorn. Du kan hoppa någon kväll för att du känner att det funkar men vad gör du då? Jo tar hand om tvätten som svämmar över eller somnar djupt i soffan 20:00! Jag har svårt att hitta livskvalitén i det upplägget tyvärr plus att det är inte steg i rätt riktning för mig.

Jag ser inte samma glädje i att vara upptagen varje kväll, varje dag, vardag som helg längre.

Jag älskar inredning, det vet ni redan, jag älskar att inspirera andra men jag känner bara att det blivit för mycket. Jag vill inte sluta på mitt andra jobb (ekonomiassistent) och jag klarar heller inte av att hålla detta ”perfekta influenser” flödet. Det är inte jag. Med de sagt så kommer min instagram också att bli mer ”vardaglig” menar inte privat utan mer verkliga bilder utan all ansträngd ”perfektion”

Min största dröm är att designa något eget. Det var min anledning till instagram och min blogg. Jag kommer inte ge mig förrän jag nått den drömmen.

Jag kommer inte försvinna helt. Jag behåller min instagram och jag kommer flytta min blogg till min instagram, så allt jag vanligtvis skriver på min blogg, alla mina tips och allt jag bloggar om kommer jag istället lägga upp direkt på min instagram 🙂 (Nästan allt) det sparar mig en hel del tid att inte behöva uppdatera två kanaler och ni får alla era tips direkt på instagram och behöver inte slussa över er till min blogg 😉 win, win inte sant?

Många ser det som väldigt konstigt att ja väljer att stänga ner min blogg när den går som bäst men man ska väl sluta på topp? 😉 nej men sanningen är att jag bara känner att det räcker. Jag kommer inte närmare mitt mål av att blogga varje dag. Jag vill fokusera på mitt mål och jag känner inte att bloggen tar mig dit. Så jag kommer fokusera på att nå mina mål, ibland måste man bara ta ett steg tillbaka och se om det man gör får en att gå framåt eller om det bara är en energitjuv. Det finns alltid ett annat sätt 🙂 och jag väljer nu ett annat sätt.

Så jag försvinner alltså inte, ändrar mitt sätt att jobba bara 🙂

Av olika anledningar kommer jag inte stänga ner min blogg direkt utan jag satsar på att sluta blogga helt i slutet på november 🙂 så även om ni läser detta inlägg nu så kommer det komma en del inlägg innan jag slutar helt 🙂 bland annat mitt roliga samarbete med ***** som nu går live på torsdag! Har länkat och fixat ett inlägg till er för att underlätta 😘

Stort tack till dig som läst min blogg, vi ses på instagram 😘❤️

Jag hoppas att ni alla förstår mig ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnéa

  SÅ härligt att du prioriterar det som känns rätt för dig. Jag har personligen tröttnat på alla dessa instagram konton som visar upp sina perfekt städade och inredda hem varje dag, så att man själv får ångest när man inte bäddar sängen eller när disken svämmar över.. Ibland räcker det att fjärrkontrollen ligger fel så får jag panik. Jag ser fram emot de icke-ansträngda och mer vardagliga bilderna, kanske det ökar förståelsen att även inredningstokiga influencers kan ha det lite stökigt och o-perfekt! Kommer att fortsätta följa din vardag och tips, så jag är nöjd att du inte slutar helt. Ta hand om dig och uppdatera i den takt som funkar för dig. KRAM!

 2. Cecilia

  För du måste se till dej själv i första hand, och det är viktigare med tid tsm med dotter, egentid (när den möjlighet finnes;) och annat vardagligt måste-göra-fast-jag-inte-vill.
  Bara följt dej några månader och är nog äldre än dina flesta följare, född -75, men fastnat för din goa härliga öppna varma och omtänksamma sätt och din adorable dotter<3
  Är glad att du kommit till detta beslut innan du ev gått in i den berömda väggen, och att du lägger fokus på DEJ i första hand (nåja efter man fick barn är det ju DeM som är första hand…ler…min son är dock 21 nu men bor ff hemma) mej du förstår nog vad jag menar;)
  För om inte Du mår bra så orkar du ändå inte köra blogg InstaGram ect och då får vi inte följa dej alls och DeT vill vi ju inte!☺️
  Tack för att du delar med dej och hoppas du kommer känna att allt blir lite lättare och bättre när du enbart fortsätter med IG.
  Lycka till med nya samarbetet, och du, VaR RäDD Om DeJ!!❣️

  Kramar från Skåne