Interiorbyvanessa

IKEAHACK

Fortfarande hemma och sjuk, finns det något tråkigare än att vara sjuk? Jag klarar inte av att vara hemma. Igår kväll stoppade jag i mig två alvedon och åkte till mos med Alma. Vi var där i 30 min! Åt mat och sen hem igen. På kvällen sen när Alma somnat så pysslade jag med Almas kök.

Jag älskar att pyssla, bästa som finns. Jag blir avslappnad till 2000 haha. Nu är köket färdigt och jag är så nöjd! Längtar tills Alma kommer hem från förskolan så vi kan leka med köket 😍

Vad tycker ni?

IkeahackIkeahackIkeahack

Såhär såg köket ut innan

Ikeahack

Vill ni ha en beskrivning med bilder på hur jag gjorde? 😊 faktiskt väääldigt enkelt. Klicka på hjärtat så vet jag 💋

Nu måste jag vila. Febern är tillbaka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.