Interiorbyvanessa

Ikeahack – Kök

Hej sötnosar,

Ligger hemma sjuk, så tråååååkigt! Dör av tristess! Jag tog nyligen alvedon och min feber har gått ner för tillfället och tänker om jag ska ta och packa upp Almas Ikea kök och påbörja mitt Ikeahack! Vill så gärna överraska henne när hon kommer hem från förskolan ❤️ kan börja lite smått om jag inte klarar de får jag väl hoppa i säng igen hehe!

IkeahackEftersom ni var så många som frågade om trädet från min instastorie ! Det är från Artflowers.se såg nu att den är tillbaka! Den har varit slutsåld jättelänge i min storlek. Fanns bara små tidigare. Nu finns den igen iallafall 🙂

UPDATE!! Jag skrev fel, min är 170cm totalt och den storleken finns inte :/

Träd

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.