Interiorbyvanessa

Veckans budgettips

Godmorgon hjärtan,

Måndag och påväg till jobbet ❤️ jag vet inte om jag börjar bli sjuk eller om kroppen säger ifrån efter all renovering/jobb men har känt mig konstig sen i lördags. Ingen motivation till något och huvudet känns helt tomt.

Jag blir alltid väldigt rädd när jag känner såhär. Jag vet hur det är att gå in i väggen eller vara väldigt nära (vet inte om jag gick in i väggen men fyfan vad dåligt jag mådde). Jag blir livrädd när jag får tillbaka känslan. Så igår tog jag det bara lugnt med Alma och hennes pappa. Vi är vänner och umgås ibland för Almas skull.

Iallafall, innan jag försvinner ner i siffror så vill jag visa er veckans budgettips.

Veckans budget

Veckans budget

Jag köpte två stora till mina träd, beställde de online, då de nästan är helt slutsålda i butik så har inte fått hem de än! Den stora kostar 249kr ni hittar de HÄR visst är de fina?

Önskar er en toppen vecka ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.