Maximera hallförvaringen – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Maximera hallförvaringen

Gokväll 🙂

Alma somnade precis och jag sitter med en kopp te och kikar på hallförvaring! Jag hade först tänkt vänta med att inreda hallen tills att jag bytt golvet men jag börjar bli smått irriterad på alla skor som ligger överallt!!

Tålamod Vanessa, tålamod! 😅

Jag har iallafall kikat inne på Ikea! Måste ändå säga att dom är bäst på förvaring, så grymma lösningar och det är så enkelt att ordna fram sin egen lösning som passar till just ens eget hem. (Låter som att jag marknadsför Ikea, im not haha) de är bara de bästa på marknaden (tycker jag)

Jag vill såklart maxa hallförvaringen med samtidigt hålla det snyggt. Inte alltid det lättaste att hitta en balans mellan snyggt och praktiskt men det går 🙂

Ritade upp en moodboard på vad jag tänkt efter mina hallenmått osv!

Hallförvaring

Något i den stilen, pricken över i:et hade varit att ha en toppskiva i marmor över de två lägsta byråerna! 👌🏼 Alla dessa delar heter NORDLI från Ikea och alla tre säljs separat. NORDLI kommer i “redan färdiga” lösningar men man kan ju såklart plocka enskilda delar och sätta ihop de som man vill! Alla dessa blir 160cm i bred och min hall är 169. Så det blir perfekt! 🙂

I de nedersta lådorna vill jag skor och i den högre allt annat skit, ni vet. 123739 mössor, halsdukar, vantar till alla möjliga årstider (Alma)

Väggen mitt emot kommer jag sätta upp 2-3 knoppar där gäster kan hänga sin jacka, mina jackor kommer ligga i garderoben inne på mitt rum. 🙂

I gamla huset hade vi en sån där hög garderob med skjutdörrar men jag ville ändå upp med en byrå så jag körde på en Bestå 20cm djup från Ikea (dörrar och ben från bytfront.se) just för att hallen var så smal! Tycker fortfarande att de va superbra och superfint!

Såhär 🙂

Hur har ni gjort med förvaring? Några supertips ni vill dela med er av? 😊

Nu ska jag sova! Godnatt babes 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.