Interiorbyvanessa

Det är tufft

Godmorgon <3

Igår fick jag ett meddelande från en följare/läsare. Personen skrev ett väldigt fint meddelande som faktiskt berörde mig rejält. Tänkte på personens meddelande hela dagen.

Det var väldigt långt och bland annat stod det att jag verkar väldigt lycklig nu. Att jag lyser och är en inspiration för många.

Självklart blev jag väldigt glad och tacksam för de fina orden men jag kan inte låta bli att ändå öppet säga att det inte riktigt stämmer. Vardagligt, på jobb/med vänner är jag glad. Framförallt avslappnad, trots allt jag har och göra så är jag väldigt avslappnad. Däremot bär jag på en djup sorg var tredje dag i veckan, den varar tre dagar för att sen försvinna helt i 3 dagar sen är den tillbaka igen och stannar i 3 dagar.

Det är de dagar jag inte får träffa Alma. Att inte få vara med henne varje dag gör så ont. Jag vet inte riktigt vad jag ska fylla mina dagar med för att inte sakna henne. Det blir bara svårare med tiden.

förlåt men jag orkar inte ens fortsätta skriva, sitter på tåget och kan inte hålla in tårarna så jag avslutar här..

tack för allt fint ni skriver till mig men mitt liv är precis som många andras. Väldigt bra men även jävligt tufft.

Min prinsessa på sin första manikyr ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.