Interiorbyvanessa

RABATTKOD

Inlägget är i samarbete med Confidentliving

Tåget är min andra arbetsplats kan man lugnt säga. Nästan så att jag blir irriterad om jag råkar träffa någon jag känner då jag inte har tid att prata haha, nej va hemskt men nästan så, bloggar alltid på tåget, helt perfekt, då är jag klar med det jag behöver göra sen kan jag fokusera på mitt hjärta 🙂

Jag lovade er en grym rabattkod idag på en massa fantastiskt fin inredning! Samlade några favoriter nedan. Spegeln som ni frågar så mycket om får ni just nu 21% rabatt på med min kod VANESSA21, rabattkoden gäller kategorierna möbler, inredning och belysning hos Confidentliving även redan nedsatta varor! Hur grymt! 😍

Rabattkod

Vägglampan måste jag ha! Hur fin! 😍 koden gäller fram till söndag! Missa inte detta! Besök deras hemsida HÄR koden är VANESSA21.

PÖSS 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.