Sovrummet – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Sovrummet

Godkväll mina fina läsare,

Idag har jag målat sovrummet samt garderober och lagt heltäckningsmatta i sovrummet, ÄNTLIGEN har vi ett sovrum. Undra om Alma någonsin kommer att sova i sitt rum haha! Hon sover i egen säng hos sin pappa och hon har dessutom nästan slutat med blöja på dagtid. Hon valde det själv. Här hemma vill hon ta av blöjan sen säger hon till när hon vill på toa. Så sjukt att vi aldrig sagt något om det utan hon själv bestämde för att gå på toa! 😅

Iallafall, väggfärgen jag använde heter B 551 Rauk ( Ncs 2102 Y43R) och är från Beckers. Heltäckningsmattan som är helt underbar kommer från Kilandsmattor.se och heter Zanetti! 🙂

Min nya säng är från Ikea! LOVE och sänggaveln är från Jotex! 😍 “BedroombyVanessa” is coming soon 😁 V41 då händer de roliga grejer!

Heltäckningsmatta

Som ni såg på min insta så valde jag att måla mina garderober, jag hade först tänkt ta bort dom. Tyckte de va fula haha, men sen kände jag att förvaringen var väldigt bra och om jag kunde fixa till dom lite kunde det bli fint! Så jag målade dom i samma färg som väggen samt bytte ut handtagen till mässingknoppar 😊 blev superbra! Stor skillnad och jag sparade mig en massa tid och pengar! Tips till er, tänk efter innan ni byter ut, oftast kan man använda sig av det man redan har, bara att göra om det lite så får det nytt liv 🙂

Imorgon kommer jag dela en grym rabattkod till er på massa fin inredning! Missa inte det 😘

Sov gott. Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.