NYHETER – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

NYHETER

Inlägget är i samarbete med Jotex

Godmorgon ❤️

Nu är jag påväg in till mitt andra jobb. Jag älskar att jobba med ekonomi och vissa dagar är jag extra tacksam för att jag har två jobb. Att få åka till ett kontor och tänka på annat är guldvärt! Sen har jag väldens bästa kollegor så det kan inte bli mycket bättre!

Även jag behöver en paus från sociala medier och jag är så glad att jag har den möjligheten. Sen så är det inte alltid det enklaste att kombinera två jobb, jag får bland annat tacka nej till 95% av alla events och kan inte vara lika aktiv som en influenser “på heltid” men jag har valt att ha det så och det är det bästa för mig 🙂

Innan jag dyker in i fakturor och siffror så vill jag visa er Jotex Nyheter! Det har kommit in så mycket snyggt! Herregud!

Hörnsoffan som jag såg på deras Årliga influenser event strax innan sommaren har nu kommit ut. Önskar att jag hade plats för den 🙁 den är magisk!

Sammetsoffa

Jag är lite sugen på den vinröda fåtöljen till sovrummet dock i annan färg! Både sofforna och fåtölj finns i olika färger.

In och kika på deras nyheter HÄR

Mörkgrå soffa HÄR

Mörkgrå sammetspuff HÄR

Vinröd hörnsoffa HÄR

Vinröd fåtölj HÄR


I stolt samarbete med jotex.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons