Silky Pink – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

Silky Pink

Halllåååå bästa du!

Hur mår du? ❤️

Nu är väggen målad och jag är så nöjd! Fick frågan på instagram om jag målat väggen själv och svaret är: Ja! Jag måste ändå säga att jag är riktigt duktig på att måla och det är väldigt enkelt för mig. Tycker att det är kul dessutom. 🙂

Måste ändå få säga WOW! Vilken respons jag fick på färgen. Ni verkar verkligen gilla den lika mycket som jag gör! 🙂

Färgen är från LADY och heter Silky Pink 20054/2911-Y82R.

Såhär snyggt blev det:)

Silky pink

Det är ganska svårt att fota så att färgen ser rättvis ut på bild. Första bilden är väldigt nära måste jag säga. Det får inte vara sol ute när man fotar för då blir väggen helt lila haha.

Vi har börjat riva golvet nu så imorgon hoppas jag på att golvet blir klart. Vill bara flytta in soffan och lite möbler så att de går att sitta någonstans. Sitter just nu på min köksbänk haha måste visa!

Nu får ni en live bild här!

Och sen kan jag väl ändå bjuda på allt kaos också när jag ändå är igång 🙂

Nu säger jag godnatt!

Sov sött! 💋 om ni gillade färgen så klicka gärna på lilla hjärtat nedan så vet jag 😘

KRAAAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons