NEW IN – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

NEW IN

Godmorgon hjärtan <3

Nu är jag påväg till jobbet! Det är båda skönt och jobbigt med paus från lgh. 🙂

Jag var på Ikea igår och shoppade lite, bland annat två konstgjorda träd. Letat efter dessa länge! Köpte två stycken. Jag tycker att det är snyggare att ställa två bredvid varandra, såg det på Ikea igår, där stod tre stycken på led. Så himla snyggt!

Träd

De kostar 549kr! De är en nyhet 🙂

Jag byggde även en garderob till mitt lilla förråd som jag ska göra om till min mini walk in closet. Det är ett fult rum nu som måste fixas! Ett riktigt chansnings projekt men det älskar jag ännu mer. Kan bli skit bra men även skit dåligt haha! Vi får se 😅

Juste jag har beställt min vardagsrumslampa! Vill ni se? Lägger upp den under dagen här på bloggen 😘

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons