BILDER PÅ LGH – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

BILDER PÅ LGH

Heeeeej,

Precis varit på bauhaus och köpt spackel, ikväll ska det spacklas och förberedas. Imorgon lägger vi golvet.. Jag ångrade mig gällande målning av golvet i sista sekund haha, orkar inte med mig själv ibland 😅 Tänker inte säga så mycket mer! Ni får helt enkelt se hur det ser ut när det är färdigt för då kan jag inte ångra mig! Hihi

Här får ni horribla förebilder på lgh 😍 golvet ska (om jag inte hinner ångra mig till imorgon) bli ett ljust/grått trägolv 1stav. Nya lister kommer också (något högre) sen ska det målas men det blir till helgen! 🙂

Golv

Köket, som förövrigt är rätt så fint 🙂 köket kommer vara som det är ett tag. Plånboken behöver lite påfyllning innan jag går på köket 😅

Golv

Här kommer soffan stå. Dom som bodde här innan mig byggde en hylla bakom soffan som jag tyckte om så de lämnade den 🙂

Golv

Almas sovrum! Vilken färg ska jag köra här? Även Almas rum blir ljusgrå golv 🙂

Golv

Mitt sovrum, väggfärgen ska bort? Blir en ljusgrå, garderoberna ska även bort!

Väggen mellan Almas rum och vardagsrum! Älskar att de är skjutdörrar

Hallen! Behöver en rejäl uppfräschning! Här kommer jag inte lägga golv direkt för att jag är sugen på att köra klinkers faktiskt. Så ska avvakta lite med hallen 😊

Jag fotade visst inte mer än så märkte jag nu haha. Missade ju massor! Sorry!

Men de kommer! 🙂

Nu ska jag börja jobba här!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Nej😩 lägg inte ljusgrått golv🙀 hade det i förra lägenheten och det ser smutsigt ut så lätt och iomed det är laminat kan man inte ösa på med vatten och rengöringsmedel så jag fick panik på det . Varför slipar du inte ner detta och behandlar det ljusare?

Annons