Interiorbyvanessa

SOFFBORD

Det här inlägget är ett annonssamarbete med Trademax.se

Heeej vänner,

Hur mår ni? 🙂

Som ni redan vet så kikar jag på inredning varje dag. Jag älskar att kombinera lyx med budget. Det bästa som finns är när man hittar något som ser exklusivt ut men kostar väldigt lite. KAP! För min del är det i alla fall det bästa då jag gillar att byta ut min inredning relativt ofta, då är det ingen idé för mig att ha en massa exklusiva designmöbler som kostar en massa. Självklart har jag en del designmöbler men mestadels är faktiskt inte det utan härliga budgetkap. Jag älskar verkligen att hitta fina budgetkap och tycker att det är nästan lika lätt att få till ett fint och lyxigt hem med en liten budget som en stor. Man behöver inte bli ruinerad på inredningen!

Nu ska jag tipsa er om några supersnygga soffbord till budgetpris. Alla bord hittar ni hos Trademax.se och just nu ligger de på mellan 20-80% rabatt. Galet! Min favorit är bordet på första bilden, marmorskiva på toppen och en mörk glasskiva under och nedsatt med hela 69% rabatt just nu dessutom. Crazy!

SoffbordSoffbordSoffbordSoffbordSoffbordSoffbordSoffbordSoffbord

Vill ni se mer så kan ni se hela deras sortiment av soffbord här!

Kram 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej! Kan du inte länka soffborden individuellt? Jobbigt att försöka leta fram dem själv, särskilt eftersom många ser snarlika ut.. Tack för en bra blogg. Mvh, Johanna

  2. Johanna

    Hej! Kan du inte länka soffborden individuellt? Jobbigt att försöka leta fram dem själv, särskilt eftersom många ser snarlika ut.. Tack för en bra blogg. Mvh,
    Johanna