INREDA MED KUDDAR – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

INREDA MED KUDDAR

Hej bästa,

Sitter i min uber påväg in till stan (kontoret) på eftermiddagen åker vi hela 150 personer till Karlstad och hänger ute i skogen typ. Ena dagen blir dock på något spahotell så jag tror jag överlever! Nej men jag ser faktiskt fram emot allt, ska bli kul med alla aktiviteter 🙂

Jag frågade er på min instagram igår vad ni vill ha hjälp med när det kommer till inredning och några av er skrev kuddar “hur man kombinerat kuddar” jag skrev ett inlägg om just det för någon månad sen och jag tycker att det inlägget var riktigt bra så om du missade det så kan du läsa inlägget “inreda med kuddarHÄR

Nu måste jag upp till kontoret på Drottninggatan, lämna av min packning och springa ner igen till zara och köpa något grönt plagg… Temat till festen är grönt och jag äger INGET grönt.. såklart..

Inreder med kuddar

Puss på er 💋 vi hörs sen! Förresten, det går att kommentera min blogg nu igen. 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.