Interiorbyvanessa

”Ett erkännande”

Inlägget är i samarbete med Clas Ohlson

Hej allihopa ♥️

Innan jag accepterade detta samarbete så fick jag se på en video som Clas Ohlson skapat. Jag kunde känna igen mig så mycket genom hela videon och jag kände då starkt att jag ville lyfta detta.

För bara några dagar vid frukost så sa till mig. ”Mamma inte telefonen” och jag skämdes så mycket. Jag tog bort telefonen direkt men då gick Alma ändå till sovrummet och hämtade sin padda och sa till mig ”Alma vill titta på paddan mamma” jag blev så ledsen på mig själv. Vad håller jag på med?

Jag svarade ”Alma du har rätt men kan vi lägga telefon och padda här så kan vi äta frukost utan dom tillsammans?”

Alma 2 ÅR! ”Ja, okej”

Så satt vi tillsammans med min syster och åt frukost och pratade, Alma satt intresserad och lyssnade på vad jag och min syster pratade om samtidigt som hon åt sin gröt och hoppade in i diskussionen ibland med ett ” ja precis” (HAHA)

Det är viktigt att välja sin telefontid noga. Jag vet själv att man tycker att de man gör är viktigt men det är inte hela världen om det väntar 1-2 timmar eller några dagar.

Jag hade en period då jag la telefonen i hallen i en låda i några timmar och de var superbra! Måste ta upp den regeln igen.

Annars så tyckte jag att videon var rolig och superbra! Kolla på den! Ni kommer inte ångra er! Familjen testar på att vara utan nät över sommaren och man får se hur det gått för dom. Väldigt kul!

Inlägget är i samarbete med Clas Ohlson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.