Interiorbyvanessa

Inreda sina fönster

Godmorgon mina finaste ♥️

Idag är en bra dag! Jag ska hämta mitt troll på förskolan!! Längtar, vi pratade på FaceTime igår kväll och hon har blivit så stor 😭 Hon chockar mig varje gång. Efter att vi hade pratat ett tag sa hon ” Alma måste gå nu mamma, vi ses sen. Älskar dig, puss puss och så la hon på 😅 skrattade fortfarande efter att hon lagt på. Måste bara påminna er om att hon är 2 år och 2 månader. ♥


Jag sitter på tåget nu påväg till jobbet. Ni har efterfrågat tips om hur ni kan inreda era fönster så jag tänkte göra mitt bästa för att hjälpa er. Jag vet att utmaningen med att inreda ett fönster kan vara att man har väldigt liten plats att jobba med så inredningsutbudet känns väldigt begränsat. Men det går såklart att inreda även fönster och jag ska hjälpa er 🙂

Tråkigt nog har jag inte några egna bilder att visa men jag tänker att jag börjar med lite inspiration från nätet och när jag sen fått lägenheten kan jag göra ett till inlägg där jag visar upp mer ”i min stil” samt länkar till alla produkter jag har i mitt fönster, känns det ok? 🙂

Då kör vi..

För att göra det enkelt så delar jag upp mina tips i 3 punkter.

1. Få prylar eller samma färgskala

Personligen så tycker jag att så lite som möjligt desto bättre. Men det går även att maxa med inredning i fönstret men då tycker jag att man bör hålla sig till samma färgskala för att det inte ska se stökigt ut. (Se bilden nedan) på bilden finns det en hel del smått men väldigt jämn färgskala, så även om det är en hel del inredning så ser det inte stökigt ut.

Inreda fönster

2. GRÖNT! växter, en massa växter är alltid fint i fönster.

Växter, gröna växter är så fint i fönster. Speciellt stora. Enligt mig är stora växter i en snygg kruka alltid en bra idé . (Se nedan) växter gör en glad!

Inreda fönster

Bild från Pinterest

Hur fint är inte detta? Jag skulle dock ha haft denna kruka Krukor

Den hittar ni HÄR

3. Böcker, personliga ting

Vi alla vet att inreda med böcker är supersnyggt! Men oftast är böckerna väldigt stora och svåra att få plats i fönster. Men de finns även små böcker. Typ som mina Chanel Inredningsböcker

Dessa är väldigt små och passar i alla fönster ni hittar de billigast HÄR

Jag tycker även att man kan passa på att ställa personlig inredning i fönster. Men de kommer jag visa er mer om längre fram, vad jag menar exakt 😉


Marmor

Ej min bild

Detta är lite mer min stil, väldigt enkelt och elegant. Marmor fatet är ett superbra knep till fönsterbrädan (kolla måttet noga först innan ni köper)

Marmorfat kan ni hitta HÄR billigt och väldigt smal 🙂

Att ha nivåskillnader på inredningen är alltid fint. Därför är böcker/fat bra att ha i fönster (i all inredning egentligen)

Marmor

Nu är jag framme på mitt jobb. Jag hoppas att detta var till någon hjälp! Men som sagt! Kommer ett till inlägg med ”mer min stil” längre fram 🙂

Puss och kram 💋 önskar er en super dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.