MÅLA GOLVET – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

MÅLA GOLVET

Hallå!

Redan måndag, det går så fort. Men jag gillar det. Idag är det exakt en vecka kvar till tillträdet! 🙂 WOHO!

Vet ni, jag är inne på att måla golvet i lgh istället för att byta golv direkt. Billigare och roligare helt enkelt. Har alltid velat ha vitt golv så jag tänkte att varför inte lika bra måla golvet och ha det vitt ett tag. Jag vill fortfarande byta golv men känns som en onödig kostnad just nu när jag redan har så mycket annat att betala.

Så som det ser ut idag blir det heltäckningsmatta i mitt rum och mitt lilla förråd som jag ska göra till en garderob, typ en Walk in om man nu får kalla den det. Den är väldigt liten haha. Är hur som helst sugen på att bygga något eget med hyllor osv. In dit har jag beställt en heltäckningsmatta 🙂

Just det rummet kommer verkligen bli ett DIY- budget projekt. Men det kommer att se hur lyxigt ut som helst! 😁 Superkul!

Måla golv Måla golv

Lånar två bilder från Google på vitmålat golv 🙂

Nu ska jag jobba. Önskar er alla en superduper fin dag 😘 Vi hörs senare💋

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.