Vad kommer jag sälja? – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Vad kommer jag sälja?

Hej sötnosar,

Är och hälsar på Alma, men hon sover så väntar på att hon ska vakna. Tänkte så länge uppdatera er med vad jag kommer att sälja från huset. Ni är så många som frågat och ärligt talat har jag inte lagt upp något än pga tidsbrist.

Tidigare har jag kört på budgivning samt 50% till välgörenhet men denna gång kommer det inte vara så. Först och främst för att det varit så struligt med budgivningen då jag inte riktigt kunnat vara där och bevaka den jämt och för att de inte alltid köps sen. Och vad gäller välgörenheten, man ska ge när man kan. Just nu har jag så mycket att betala så det får vänta tills allt stabiliserat sig 🙂

Så jag kommer göra såhär.

Lägger upp allt jag ska sälja samtidigt med ett fast pris. Den som vill köpa skriver köper. Det är alltså först till kvarn. Vill man ställa sig på kö så skriver man kö så kontaktar jag personen efter om det inte blir något köp med den första. Jag kommer fortfarande sälja allt billigt för att det är till någon utav er 🙂

Hänger ni med? Precis som alla köp å sälj grupper på Facebook 😊

Allt måste hämtas i Sigtuna så ingenting kan skickas. Tänk på de om ni vill köpa.

Jag kommer att sälja:

En svart soffa (sofacompany)

Soffbordet från vardagsrummet (schangtil.design)

Soffbordet i allrummet (jotex marmorbord)

Två fåtöljer i rosa sammet, de jag har i allrummet (jotex)

Två sammetspuffar fyrkantiga, hade dom i vardagsrummet ett tag (jotex)

Jag lägger upp allt i veckan. Återkommer med vilken dag.

Allt kommer säljas på @interiorbyvanessasloppis_

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.