Det är bara att acceptera – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

Det är bara att acceptera

HEEEEEEEEJ HEEEEJ 😃

Blir alldeles varm i hjärtat av att skriva ett blogginlägg.. Märker nu hur mycket jag saknat vår blogg. Hur mår du? Har du semester än? Har du njutit av värdet och livet?

Jag vet att många utav er undrar varför jag plötslig drog mig tillbaka från allt. Jag mår bra idag men de började väldigt jobbigt.

Ibland måste man bara acceptera att saker och ting är som dom är oavsett om det gör ont eller om det är svårt. Det man är van vid är inte alltid de bästa för dig.

Jag vet att det är svårt att förstå eller ta sig ut men man måste. Säger inte att gräset alltid är grönare på andra sidan. Absolut inte men de handlar inte om det. Det handlar om att våga ge upp det som inte får dig att må bra. Du lever bara en gång.


Vad har jag gjort då under min ” lediga tid ” ?

Allt och inget om jag ska vara helt ärlig. Men det har varit helt fantastiskt på ett roligt och tråkigt sätt. Jag har verkligen haft tid att tänka, vila, le, gråta, skratta, hitta mig själv.

Hitta mig själv var lite att ta i då det bara va 3 veckor sedan jag tog min paus haha men jag har påbörjat processen iallafall.

Jag har bokat en liten trip med mina systrar och barnen till skara sommarland och en kryssning (inte alls lika taggad haha med kryssning) men jag vill umgås så mycket jag bara kan med min familj så jag följer med vart som helst bara vi alla är samlade ♥️

Jag jobbar min sista vecka på Stretch och sen SEMESTER 4 veckor!! Ska bli så skönt… tänker bara på sovmorgon haha


Inredning update:

Jag vill göra om vardagsrummet igen och kollar redan nya soffor hihi!! Ska visa er sen ♥️

Stor bamse kram kram kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons