Interiorbyvanessa

Lever i en bubbla

Hej finaste ni!

Jag kikar in lite snabbt för att bara skriva att jag fortfarande lever i min bubbla. Jag vet inte riktigt när jag kommer vara redo att prata om vad som hänt men jag kommer tillbaka till bloggen snart. Behöver bara några dagar till.

Jag lever i en bubbla där jag känner att livet är för kort för att leva de på fel sätt. Jag vill bara skratta, må bra och leva. Jag har bara tagit de lugnt, skrattat och levt med vänner och familj under den här tiden, inte haft några måsten. Men självklart börjar vekligheten knacka mig på dörren. Typ som kylskåpet som ekar tomt och behöver en rejäl påfyllning och tvätten som SKRIKER. Ja ni förstår. Livet helt enkelt 🙂

Men en sak jag aldrig kommer gå tillbaka till är att göra saker som får min kropp att må dåligt. Om vi bortser från Alma som såklart är mitt nummer 1 så har jag mig själv som nr 1 strax efter Alma. Jag har mig själv som prio nu. Jag förtjänar de så hårt.

Stor kram och tack för ett tålamod ♥️ ni betyder massor för mig ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Man är alltid värd att vara prio 1!🌸 (efter barnen förstås😊) Ta hand in dig. Släpp all prestation och leverans av blogg och insta! Ta det lugnt och gör det du mår bra av just nu. Det är så viktigt att man är snäll emot sig själv. Kram☀️🌸