Interiorbyvanessa

Hej

Allt pendlar väldigt mycket nu från att må väldigt bra till att känna sig helt sänkt. När du jobbar med det här jag gör så mäts du oftast i siffror och det är viktigt. Men jag bryr mig verkligen inte om de längre. Jag tänker bara på hur jag ska ta mig vidare. Ni är ett gäng som besöker min blogg varje dag utan att jag länkar till den på insta storie och de här inlägget är till er.

Jag gillar min blogg och ibland vill jag bara säga hej till er utan att behöva tänka på att dra in folk hit via insta storie. Så till alla er som besöker bloggen utan att jag tipsat om de. HEJ ❤️

Mitt liv gav en så konstig vändning i fredags förra veckan och jag försöker bara hantera det på bästa sätt. Det kommer bli bra jag vet de. Men vilken jävla uppförsbacke jag har framför mig. Thats life i guess.

Tack för tipsen om vad jag kan blogga om, ska läsa alla och fixa något till er på en bra dag.

Idag har jag ett PT pass med PT:n jag tränade med i sigtuna, han jobbar på Strandvägen som PT också så ska gå på lunchen och köra ett pass med honom. Behöver alla endorfiner jag kan få just nu. Men ska inte göra som sist. Dödade mig och blev sjuk dagen efter haha.

Ha en fin dag 💕

Hur snygga naglar på tal om något annat? Älskar att jag jobbat upp min längd och kör på förstärkning nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.