Interiorbyvanessa

En plötslig förändring

Hej,

Jag har de senaste dagarna haft svårt att vara kreativ här på bloggen. Vet inte riktgt vad jag ska skriva om. Jag går igenom en ganska tuff period i mitt liv nu. De kom väldigt plötsligt och även om jag mår bra så känner jag mig lite vilsen och fundersam helt enkelt. Så jag gissar att bloggen kommer vara lite sisådär en period framöver. Jag skulle bli jättetacksam om någon utav er har några tips till mig eller vad ni vill att jag skriver om?

Det handlar inte om att jag inte vill/orkar blogga utan hjärnan känns bara blockerad. Jätte tråkigt men vill inte stressa upp mig över det och därför säger jag bara som det är men är inte redo att berätta mer än så. Så det hade underlättat för mig så mycket om ni kommer med ämnen till bloggen så lan vi fortsätta uppdatera den tillsammans ♥️

Hoppas ni förstår ♥️ kram

Ha en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej! Styrka till dig att ta dig igenom vad som än tynger dig ❤ Angående tips, så skulle jag önska tips på ”hur man bygger upp inredning när man flyttar från lägenhet till hus”. Hur tänkte du när ni flyttade? I vilka steg är det smartast att ta allt? Vad prioriterade du? Bygga upp rum för rum el här och där? Vill inte göra massa hastiga inköp för att fylla ut allt utan den här gången vill jag att det ska bli rätt från början. Du kanske har bra tips på hur man kan tänka?! ❤ Kram.

  2. Josefin

    Hej. Jag ska flytta snart och kommer behöva köpa massa nya saker! 😀 Tycker dock det är jättesvårt att hitta rätt soffa. Den får inte vara för stor, typ tre sitsig. Har du några förslag? Älskar din stil! Ta hand om dig!

  3. Anna

    Ser gärna mer inlägg om budget inredning till vardagsrummet. Du påbörjade detta men kanske kan ge fler bra tips! Ta hand om dig! ❤