Interiorbyvanessa

Att vara stark

Jag vet inte riktigt vad jag heter just nu. Så trött är jag från kalaset. När jag är som tröttast då snurrar min hjärna som mest. Ni vet, djupare tankar. Kring allt möjligt. Men oftast mitt liv.

Jag läste ett blogginlägg idag om en tjej som tagit beslutet att sluta blogga. Hon valde bara att sätta stopp och acceptera att det är omöjligt/extremt svårt att upprätthålla heltidsjobb/småbarn/hus/sambo och blogg varje dag och samtidigt ha ett lugnt liv. Det går men det är = stress. Det spelar ingen roll hur du vrider och vänder på det. De är stress. Mycket stress.

Jag har märkt att de är stress oavsett. Efter att ha trott att jag mått bra just för att jag verkligen bestämt mig för att ta de lugnt. Jag har ändrat mycket i mitt liv som jag trodde gav mig stress och de har hjälpt massor men min kropp ger täcken på inre stress.

Om man tänker efter.

Jag vaknar på morgonen, fixar Alma, lämnar på förskolan. Sen åker jag till mitt jobb. Slutar jobbet, åker hem och hämtar Alma på förskolan.

Väl hemma så ska de fixas middag och de ska underhållas/tjafsas och kramas. (Ni som vet ni vet) på allt detta ska instagram uppdateras) kl 20 är de dags för nattning som kan ta allt ifrån 15-45 min. Där och då, Vill man bara lägga sig i soffan och vila. Men då ska man ta tag i nästa jobb. Blogga. Vid 22-23 har du jobbat klart och då ska du sova. Så hjärnan går ca 16h/dygn på högvarv. (Glömde nämna alla Mail och meddelanden mellan som sker under hela dagen)

Jag ska vara ärlig och jag har funderat på att sluta blogga. De dagarna jag känner mig så jäkla trött att jag bara vill sova i typ 3 dygn. När tröttheten gör ont i princip. Då har jag tänkt, jag måste sluta blogga.

Att jag fortsätter är ju såklart för att jag älskar det.

För det kommer ju de dagarna då jag är utvilad och ändå vill. Vill blogga, vill att de ska funka, jag vill klara av. Detta är ju 90% av tiden.

Jag vet inte vart jag vill komma nu mer än att jag tycker att den bloggaren är så jäkla stark som kan ge upp en sak som hon byggt upp. Jag tycker det är så jäkla starkt och jag ser upp till såna människor. Som vet vad som behövs göras för att må bra och jag faktiskt GÖR det! För det är inte lätt och många människor lever med saker som de borde ha kastat för länge sen.

Det är inte lätt. ♥️ en eloge till henne helt enkelt och önskar henne det bästa!

Godnatt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.