Interiorbyvanessa

För förhållandet

På den senare tiden har fler och fler av er börjat skriva till mig om förhållanden. Ni beskriver lite om era problem och ber om tips. Jag måste ärligt säga att jag först blev lite ställd och visste inte riktigt vad jag skulle säga men jag har faktiskt tagit mig tiden att svara er alla som skrivit för det har känts så naturligt och jag vill verkligen hjälpa er med de jag vet och kan.

Jag kan ju bara utgå från mig själv, som varit med Enis i snart 11 år och vi har gått från barn till vuxna ihop så vi har gått igenom en hel del stadier i vårt förhållande. Jag är ingen expert men detta är mina bästa tips.

offra

Man måste vara villig att offra saker. Det man själv gillar. Det går inte att få allt om man är två. Det kan handla om en så enkel sak som att inte gå till den restaurangen du ville gå till utan att gå till den andra som din partner ville exempelvis. Det är de småsakerna som avgör vardagen tycker jag.

acceptera

Att man är olika och gillar olika saker. Acceptera något som du kanske inte gillar hos din partner. Du kan inte ändra allt.

glädje

Var glad! Försök att vara så glad som möjligt. Menar inte att du ska le när du är ledsen men ibland kan man gå runt irriterad i onödan och lite för länge. Strunta i de och le istället. Du är sötare då.

omtanke- de små sakerna

De allra minsta sakerna gör så stor skillnad, bara som att kliva in genom dörren och säga heeej, le stort och ge din partner en stor blöt kyss. Haha ok skoja. En puss räcker 😅 Men positiv energi smittar av dig. Även om din partner inte säger heeeej och stundar av glädje tillbaka så har man tänkt upp en gnista positivitet i personen omedvetet.

Detaljerna

Små saker som att hämta något mysigt. Föreslå något som du vet din partner gillar eller bara ge en komplimang en helt vanlig vardag. Superbra!

välj dina bråk noga!

Tänk innan du slänger ur dig något. Är de verkligen värt? Ibland kan de vara värt att bara hålla truten och låta det rinna av.

Och jag menar oavsett om du är kille eller tjej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Jättebra tips!! De där vardagsgrejerna är viktigare än vad man tror .
    Min sambo är inte den som köper blommor men han pussar mig alltid innan han går till jobbet. Om han glömmer springer han tillbaka 😀 PS. Tack för en grym blogg!! ❤️❤️❤️

    1. interiorbyvanessa

      Det där va bland de gulligaste jag hört!! Såååå fint 😍😩😍😩😍❤️❤️