Interiorbyvanessa

DAGENS

Hej babes,

Påväg till ett frukostevent med kavat. Mysigt! Jag älskar kavat. Minns att Almas absolut första skor var från kavat. Gåskor med blommor på. Så himla fina. Hon va ungefär 10 månader och vi märkte när vi var ute att hon inte ville sitta i vagnen så vi fick bära mycket men hon ville egentligen ner på golvet men jag ville inte att hon skulle gå med strumpor haha.

Hon hade alltså INGA skor.. så en dag i Täby gick vi in i första bästa butik och köpte hennes första stor och jag minns att jag ba, hennes skor kostar mer än mina egna!! Wtf? Men de var värda varenda krona. Hon hade de i över 1 år. Tills de blev för små helt enkelt och de höll i kvalitet så jäkla bra. Så vi har fortsatt med kavat 🙂 blandat med hm såklart 🙂

Efter eventet måste jag hem och STÄDA!! Almas kalas är imorgon och jag måste förbereda så mycket jag kan. Sen ska jag ta emot två paket också 🙂

Hihi ni har väl inte missat att jag skaffat snap. Tänkte att de var dags att modernisera mig lite. Så följ mig där för mer live uppdateringar om allt! Jag gillar inte insta-storie! 👻 valderramav

Vi hörs sen ! Besos! 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.