UTEKRUKOR – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

UTEKRUKOR

Godmorgon babe,

Vad är grejen med att vakna tidigare för att va duktig och komma tidigare till jobbet om bussen ändå inte kommer??? Kan någon förklara det för mig? ok, nu ska jag inte va sån min älskade pappa jobbar faktiskt som busschaufför så ska inte bli arg. 😊 men allt jag kunde tänka på när jag satt och väntade på bussen var min säng. Jag kunde ha sovit mer, jag kunde ha sovit längre!

Nu sitter jag iallafall på tåget påväg till jobbet! Jag bestämde mig i sista sekund att gå på Loppi avslutningen på någon takterrass med pool kl 15. Tänkte först att jag inte orkade men Andrea lyckades ändå få upp mitt intresse haha så nu sitter jag här med min nya bikini i väskan hihi. Älskar den btw. Ska be någon fota mig så ni får se! 🙂


Inlägget innehåller annonslänkar

Över till inredning! Något jag aldrig tipsat om (och själv tycker är så svårt att hitta, och de man hittar är apdyrt) är utekrukor! Det roliga är att jag har stenkoll på Jotex.se sortiment men har ALDRIG kollat deras kurkor och blev helt kär när jag såg!

Kolla alla dessa tre i olika storlekar! Hur fint? Finns även i svart! Och eftersom min kod VANESSA20 där ni får 20% på allt är aktiv till söndag så kan ni såklart använda den om ni vill! Ni hittar alla krukor HÄR

Hur fint med ett träd som på bilden! Vill ha precis allt!!

Svart! Finns så mycket mer!

Den här var med i vår goodiebag bag från eventet men gick sönder påväg till mig 🙁 den va så fin. Jag måste nog be om en ny hihi!

Ha en fin dag babes! Vi hörs sen 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons