Interiorbyvanessa

Im back!

Hej bästa du? Hur mår du idag? Stort grattis till alla fina mammor där ute ♥️

Jag mår kanon! Lite trött fortfarande (varit trött hela veckan) men idag känns det bättre.

Igår firade vi mors dag på alla möjliga sätt. Om jag ska vara ärlig så, PRECIS som jag ville ha de, just då! Jag är ingen sån som gillar ”bestämda dagar att fira” det ger mig bara stress och jag tycker det är påtvingat. Jag kan fira vilken dag som helst, när jag känner för att jag vill fira. Jag äter gärna finmiddag på en vardag efter jobbet eller åker på spa helt spontant vilken dag/tid som helst.

När jag känner för det helt enkelt. Så utan några som helst förväntningar på dagen vaknade jag igår vid 06:30 Super trött (som vanligt de senaste dagarna) med världens magkramp. Jag frös och krampade i magen, det gjorde så jäkla ont. Jag låg kvar så i 1h tills jag förflyttade mig ner till vardagsrummet och la mig på soffan hehe.

Enis frågade om jag ville åka till hans mamma och äta frukost och först ville jag verkligen inte ens röra mig för jag hade så ont. Men sen tänkte jag på lilla Alma och att det var så fint väder så jag tog mig upp ur soffan in i bilen (med pyjamas på) och vi åkte dit. Där blev smärtan värre så jag la mig i soffan där och sov i 1,5h. När jag vaknade sen mådde jag bättre. Tack och lov!

Alma hade gått ut med sin farmor så jag och Enis åkte till Mos för att shoppa lite. Jag kände direkt att det var precis vad vi behövde. Bara åka iväg. Han och jag, och bara vara. Inga speciella krav, inget fancy pancy utan bara chilla helt enkelt. Som vi brukade när vi har små och låg på – på bankkontot. Då räckte det med att vi hade varandra.


Jag som vanligt måste vara effektiv i alla situationer, tog fram min ”att köpa till Alma lista” och för mig finns det inget bättre än att bocka av min att göra lista. Så vi traskade glatt runt på mos och hade det helt underbart.

Jag var ju lite sänkt av min smärta så jag var väldigt lugn och tyst, det tyckte visst Enis var skönt hahahah (så taskig) nej men jag var inte så hetsig. ”Vi måste, det ena och det andra” i vanliga fall går min käft i 1000 på saker vi ”måste göra” nu var jag mer som en marshmallow som bara hängde på.

Jag borde nog testa det oftare. Enis var som en klister som pussade på mig helatiden. Jag borde nog tagga ner och vara mer mjuk mot min stackars man.

Vi åt tapas och det var så jäkla gott! Enis var skeptisk till en början men han ÄLSKADE det. Ringde sin bästa vän direkt (dom har känt varandra i 20 år, och de gör ALLT ihop) och sa att de ska äta där nästa gång.

Vi satt och pratade i hur länge som helst och bara hade de så himla mysigt. Inget lyx, inget speciellt men ändå bland våra bästa stunder ute faktiskt.

Sen innan vi skulle gå hem så gick Enis in till Ica och köpte min favorit choklad till mig som jag satt och snuttade på hela resan hem. Kunde inte bli bättre om ni frågar mig!

Enis lämnade av mig hos mamma en stund så jag hängde där med mamma och systrar i solen <3

Sen mot kvällen hämtade vi Alma och lekte med henne på tomten innan det var läggdags. När Alma sen somnat så tog jag och Enis tag i toaletten. Rensade rören till handfatet, hahaha det var så vidrigt. Enis ville spy varje sekund och jag skrattade bara. Varför är killar så känsliga? Vid 22 satte vi på en film och somnade direkt på soffan tsm <3

Att bara vara är verkligen ett måste i livet. Det går inte att bara jobba och ständigt tänka på jobbet. Vad är jobbet värt utan relationer? Det var väldigt länge sen jag totalt sket i mitt jobb och bara var med Enis på det sättet. Det är helt underbart. Det är inte bara underbart utan det är värt mer än allt annat!

En annan sak som är bra med riktiga pauser är att jag faktiskt saknar min blogg då 🙂

Önskar er alla en superfin start på veckan! Njut massor och stressa inte 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.