DAGBÄDDAR BILLIGT – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

DAGBÄDDAR BILLIGT

Godmorgon 💋

Jag sov så gott inatt, knockad från 23-06. Sitter nu och äter min frukost i lugn och ro. Väntar på att höra Alma och Enis vakna så jag kan gå upp och mysa med dom.

Idag blir det jobb på Stretch 9-15 som vanligt. Jag har glömt hur bekvämt det är att jobba inne i stan. Vi sitter väldigt centralt så man har ju butikerna en trappa ner liksom. Så imorgon blir det en del shopping på lunchen, jag har glömt att köpa solhatt till Alma och de är ju redan jättevarmt. Så det blir det bland annat och fler byxor på Lindex. Tror att Lindex är min nya favoritbutik när det kommer till byxor. De är helt enkelt perfekt. Enkla, snygga och billiga.

Jag har gått igenom min DM lite som trots rensning ligger på 99+ 🙁 (ångest haha) och såg att ni efterfrågar lite variation på mina tips. Exempelvis att det inte bara är mässing utan även silver osv. Jag förstår er helt och jag älskar att ni skriver det för jag älskar ju mässing och kan tyvärr bli blind till allt annat pga det men mina tips är ju till er inte till mig så det är BRA att ni säger till! Fortsätt!

Nu ska jag tipsa er om magiskt fina dagbäddar till superbra pris! Hoppas ni hittar något ni gillar. 😊

Först ut denna snygga för 2295 -41% Här (mina länkar strular och ska fixa det men tills det är löst så heter dagbädden Dahila så ni vet vad ni ska söka på)

Likadan fast i rosa 😊 Här (dahila)

Hur fin! I svart sammet! -43% 2295kr Här (Doria heter den)

Mörkblå sammet (heter CARMEL) Här

Denna i linnemix Här (heter CARMEL)

Denna fina, nedsatt med 20% HÄR

Finns även i mörkblå sammet och denna är nedsatt med 30%!! Här

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.