HEJDÅ ACNEÄRR – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

HEJDÅ ACNEÄRR

Inlägget är i annonssamarbete med Swiss Clinic

Som ni vet så har jag brottats med min acne som jag fick för snart 1,5 år sedan. Den kom av stress och även om jag ändrat min livsstil helt så har jag inte blivit av med besvären helt.

Idag skulle jag säga att jag är fri från acne. Mitt problem ligger i att jag har så många ärr kvar. Mina ärr är inte djupa utan de är röda/bruna “fläckar” som gör att ansiktet ser så sjukt ojämt ut.

För mig var min acne jättebesvärlig. Den kunde verkligen förstöra hela min dag när den var som värst!

Idag får jag några extra finnar vid mens men förutom det så är det inte så mycket mer. Tack och lov!

Jag kör nu på olika behandlingar för att bli av med min acne och hittills har allt funkat super!

Swiss Clinic utvecklar skönhetsprodukter och behandlingar inom premiumsegmentet som är innovativa, enkla att använda i hemmet som ger grymma resultat!

Och jag har testat deras Micellar Cleansing Gel – SÅ GRYM! Jag skojar inte. Du applicerar den med en pad på torrt ansiktet. Jag tänkte först vad konstigt, blir det verkligen rent? Men oh ja!

Jag vet helt ärligt inte om det är meningen men den torkade ut mina 3 finnar jag hade på två användningar.

Minns ni att jag skrev i ett inlägg tidigare att Enis hade kommit in i rummet på kvällen när jag sov och ba “VANESSA, vad är detta för ansiktstvätt? Det svider!! HAHA, han hade då använt den med massa vatten och gnuggat som vanligt! FEL! Använder du den rätt så svider det inte alls. Han läser aldrig anvisningarna så han får skylla sig själv!

Sen har jag testat Skin Renewal som är framtaget för att reducera ärr och pigmentförändringar. Jag har gjort microneedling på klinik och vet att det är normalt att man får upp några finnar dagarna efter behandlingen då man “rensar”, denna roller funkar på samma sätt. De första dagarna fick jag upp några finnar som sen försvann och nu blir bara huden jämnare och jämnare. Direkt efter rollern så applicerar jag deras serum. Kör detta varannan vecka varje kväll ett tag framöver.

Min rekommendation för att bli av med ärren är att kombinera djup microneedling på klinik samt att underhålla med Swiss Clinics roller för bästa resultat. Så har jag gjort och snart är jag fri från acne ärr! Ser fram emot att visa er slut resultatet! 😃

Swiss Clinic har nu tagit fram ett gratis hudtest i samarbete med hudläkare där du får möjlighet att svara på ett gäng frågor om din hud. Baserat på ditt svar får du sen produkter speciellt rekommenderade för din hudtyp och en behandlingsplan baserat på dina “problem” med huden som du vill fixa!

Jag gjorde testet innan jag klickade hem deras produkter. Det tar bara 2 minuter, är helt gratis och dessutom, gör du testet idag och tipsar en vän får du och din vän 15% rabatt på hela orden (Din rekommenderade behandlingsplan)

Gör testet HÄR det är så bra!

En annan favorit från Swiss Clinic är deras ögonfransserum. Så jäkla bra! Har använt flera olika men denna är min favorit. Snart slut! Måste köpa ny!


For my English readers!

Have you heard about Swiss Clinic? Doo you have acne problems with your skin or just haven’t found the right skin treatment for your skin type yet?

Use this link (Here) and you will be able to do a skin test (for free of course ) and you will get a special treatment plan for your skin! The test takes 2 minutes to do and if you do it today and recommend a friend to do the same you will get 15% off your purchase (recommended products for you)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons