Interiorbyvanessa

Svar på era frågor

Vad använder jag för eyeliner?

Svar: Jag använder faktiskt en gammal ögonskugga haha. Helt vanlig brun ögonskugga från Loreal. Om jag ska ut med hela sanningen så tror jag att ögonskuggan är ca 6 år gammal hehe

Vad är min dröm?

Svar: Min dröm just nu är att designa min egen möbel. Min dröm håller på att gå i uppfyllelse 🙏

Tröttnar jag någongång på instagram eller på att blogga ?

Svar: nej, jag tröttnar aldrig men jag kan känna att kreativiteten inte alltid är likadan så ibland kan jag ha svårt att komma på vad jag ska skriva om eller fota men jag har lärt mig att inte tänka så mycket utan bara vara mig själv. Då blir allt väldigt enkelt igen 🙂

Hur är det med din ångest?

Svar: Jättebra! Från att inte veta vad ångest var till att ha upplevt den ordentligt till nu kunna hantera den. Jag har ångest väldigt sällan. För att inte säga aldrig eftersom den kan ju komma tillbaka då och då. Men jag mår absolut bra och ångest är inget som hör till min vardag längre. Glad och tacksam till mig själv och min familj som gjort det möjligt men mest till mig själv för jag började må bättre när jag bestämde mig för att jag skulle må bättre.

Hur börjar man tjäna pengar på sina sociala kanaler?

Svar: Det första är att bestämma sig att, nu ska jag ta betalt! Det börjat med självförtroende mina vänner. Du måste förstå ditt värde och respektera ditt arbete. Många företag kommer försöka ge dig produkter gratis men det är INTE gratis! Du måste skatta 30% på allt du får. Så med andra ord jobbar du med att marknadsföra ett företag och betalar även för det. Ta betalt istället och köp dina grejer med dina skattade pengar.

Ett tips är att köra ”test” om du aldrig gjort samarbeten förut. Test för att du ska ha någon statistik att gå efter. När samarbetet är över så ber du om att få veta hur det gått.

Delade du en rabattkod så kan du fråga hur många som använde den och hur mycket företaget sålt. Dessa siffror använder du sen till nästa samarbete där du kan visa ungefär vad företaget kan tjäna på dig och då baserar du din ersättning på vad du kan tänkas sälja. Spelar INGEN roll hur många följare du har.

Sen, ta det lugnt! Det blir bättre och bättre med tiden. Men influensers måste sluta se ”gratis” produkter som en lyxgrej för det är en fälla. Uppskatta ditt arbete och ta betalt utefter vad ditt jobb genererar 🙂

Min cooling imorse. Påväg ut med pappa <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.