ALMAS OUTFIT – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

ALMAS OUTFIT

Hej alla mammas läsare 🙂

Vilken respons på min fina outfit som mamma valt ut till mig. Så ni gillar alltså mina fashionshows på instastorie 😊 Jag länkar såklart till kläderna nedan så ni kan klä era små barn lika snyggt som mamma klär mig 😏

Byxorna HÄR

T-shirt “this is me” Här

Jacka Här

Plånbok : Valentino 😉

Väska Pull&bear (får inte in länken av någon anledning) så klistrar in den lite fult såhär 😊 https://www.pullandbear.com/se/dam/accessoarer/väskor/ryggsäckar/puderrosa-quiltad-miniryggsäck-c1030046009p500707023.html?cS=098

Ha en fin valborg! // Alma

Om ni vill att jag gästbloggar hos mamma igen så klicka på hjärtat! ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons