Ett samarbete jag aldrig skulle göra – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

Ett samarbete jag aldrig skulle göra

Godkväll 🙂

Jag har märkt att det pratas en del om samarbeten på sociala medier nu och jag kan tycka att det är ett ganska känsligt och svårt ämne att prata om.

Jag vet att många utav er inte är jätte mycket för sponsrade inlägg men jag vill ändå att ni ska förstå en sak.

Måste vi som jobbar som influensers ha samarbeten? Ja, det måste vi faktiskt. Om vi vill kunna betala våra räkningar. Jag har mer och mer börjat tacka nej till samarbeten och försöker så gott jag bara kan inrikta mig på samarbeten som jag vet att ni uppskattar, exempelvis inredning/mode. Men samtidigt vet jag att det kan vara lite svårt att avgöra vart gränsen för intresset hos er går.

Jag gick från att ha min instagram på deltid till heltid. Jag ska vara helt ärlig med er och säga att det var jätte, jätte läskigt.

Att inte veta om du kommer ha tillräckligt med jobb för att kunna klara månaden? Oron varje dag ifall detta är ett jobb jag kan ha? Rädd att inte kunna försörja min dotter.

Jag är fortfarande väldigt “ny” i denna influenser värld och även om det gått uppåt fort för mig så lär jag mig något nytt om denna bransch varje dag.

Jag har gått från att i princip tacka ja till 80% av alla samarbetsförfrågningar till att verkligen noga välja ut mina samarbeten. Tack vare er har jag fått möjlighet att verkligen jobba ihop med de företag jag älskar och även ni älskar. Samarbeten som ni uppskattar och det är jag så himla glad för. Jag vill inte att min sida ska vara en reklamsida.

Så därför är jag nu väldigt ärlig och berättar hur det var för mig att övergå till detta på heltid. Jag har tyckt att det varit ganska pinsamt och även om jag ALDRIG gjort ett betalt samarbete som jag inte kan stå för så har jag känt behovet av att göra flera samarbeten än jag egentligen velat.

Förutom en influenser så är jag även en mamma som behöver försörja min dotter.

Idag är min situation helt annorlunda och många nya dörrar har öppnats för mig vilket gjort mig mer lugn och jag vågar nu inrikta mig mer på samarbeten som jag vet passar mig till 110%. Det är tack vare er! <3

Men samtidigt så förstår jag många influensers. Det är svårt i början, man måste gå igenom en del för att lära sig. Självklart skulle jag inte inte ta samarbeten jag inte kan stå för eller ljuga om min åsikt till produkten! Aldrig.

Jag har tackat nej till så många samarbeten den senaste tiden. Hudvård som inte passar min hud. Jag som exempelvis har acne ska marknadsföra en helt vanlig hudvård som är avsedd till vanlig hud? Nej. Eller en väska jag tyckte var ful? Nej! Eller alkohol? Nej! Absolut inte! Jag skulle aldrig marknadsföra alkohol.

1. Min första anledning är att jag tycker att det smakar äckligt. Jag har aldrig gillat någon sorts alkohol. Dricker 2 gånger om året. Ibland kan någon shot slinka in men that’s it haha.

2. För att det känns helt fel att marknadsföra alkohol. Jag vill inte tipsa någon om att dricka alkohol. Menar inte att det är fel att dricka alkohol utan menar mer att det behöver inte komma som en rekommendation från mig.

Så sammanfattningsvis så tycker jag absolut att man ska tänka på vad man marknadsför men även att ni som läsare ska ha lite mer förståelse för att vi behöver tjäna pengar för att kunna göra det vi gör <3 så om ni ser ett sponsrat inlägg, bli inte besvikna utan se det mer som ett sätt för mig att kunna leverera ännu mer av sånt som ni gillar att se 🙂

Stor kram till er <3

OBS! Nu är det bara 2 timmar kvar på min kod BYVANESSA20. 20% rabatt på allt i min shop jag har i samarbete med Hilkeindesign 🙂 ni kommer till min shop HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons