20% rabatt allt – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

20% rabatt allt

Godmorgon babes,

Inlägget är i betalt samarbete med Hilkeindesign

Alltså sjukaste igår. Jag gick upp för att natta Alma, vid 20:20 och kom aldrig ner igen till Enis som satt och väntade på mig i vardagsrummet. Enis gjorde ett försök att natta Alma vid 19:30 men efter all sång och skratt så gav han upp haha!

Jag gjorde alltså ert försök igen vid 20:20 och jag fattade ingenting. Jag somnade direkt bredvid Alma och sov till 06.. Enis hade tydligen kommit upp två gånger och först berättat att den nya ansiktstvätten sved som bara den (han använde den helt fel, för jag testade idag och den sved inte) och sen för att fråga mig när jag skulle komma ner och jag hade tydligen svarat jag kommer strax… hahaha?? Jag minns ingenting för jag sooov!

Det var ett tag sen jag inte bloggade på hela dagen men men.. ingenting skulle kunna hålla mig vaken igår.

Idag är det lördag och ser så fram emot att umgås med min lilla familia <3 vi ska ut och cykla i solen och bara låta Alma springa löst haha.

Idag mina fina läsare är det sista dagen att få 20% på hela min shop. Koden är BYVANESSA20 och jag tycker verkligen ni ska kolla in Hilke collection. Så fin design och verkligen perfekt studentpresent om ni har någon när och kär som tar studenten i år.

Ni hittar min shop Här och engelsk version Här

Här har ni mina favoriter 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons