Tacksam att jag har Enis – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

Tacksam att jag har Enis

Hej,

Jag är inte mycket för att skriva kärleksbrev egentligen eller att utrycka min kärlek till någon på sociala medier. Min första gång var nog när Alma fyllde 1år.

Men igår så hände en grej som jag känner att jag måste berätta. Jag har redan tackat Enis för det och sagt till honom vad det betydde för mig men nu ska ni också få veta vad den mannen gjorde för mig.

Ni minns när jag skrev att vi inte är ett typiskt romantiskt par. Men det som håller oss ihop är en stor kärlek som mest visar sig när den verkligen behövs. Igår, trodde jag för en kort stund att min värld hade rasat samman. Jag har aldrig varit så ledsen eller fått sån panik i mitt liv. Jag ringde Enis och bara grät. (Nu i efterhand ångrar jag att jag gjorde så för han trodde att något hänt Alma och han hann dö inombords innan jag faktist sa vad det var)

Det tog Enis 5 sekunder att lugna ner mig och på några få ord så var allt bra igen. Jag vet inte hur han gjorde eller vad han sa, minns inte ens. Men allt försvann och jag mådde bra igen. Bara sådär. Han sa precis de rätta grejerna, precis vad jag behövde höra och han hade helt rätt i varenda litet ord han sa.

Bara 10 minuter senare skrattade jag i telefon och mådde perfekt, som inget hänt. Enis lyckades även lösa mitt problem direkt och allt var som återställt. Jag och mitt problem. Nu i efterhand känner jag att om det händer igen så gör det mig ingenting. Händer det igen så är det så och jag vet vad jag ska göra och det kommer bara bli ännu bättre 🙂

Jag menar bara att, ni undrade hur vi håller trots våra olikheter. Det är därför. Bara därför. Han är verkligen min hjälte. En envis och 90% irriterande hjälte men ändå min hjälte. Jag hade inte klart mig utan honom.

Enis är som en sten, vet ni att jag aldrig sätt honom gråta? 11ÅR!(Jo förlåt, när Alma föddes, första gången såg jag en tår) Men långt där inne är han så himla mjuk och kärleksfull. Enis spenderade resten av dagen i chock då han inte kunde skaka av sig känslan att något hänt Alma. Han mådde så dåligt att kollegorna på jobbet frågade hur han mådde.

Enis i ett nätskal, Vane, kan du hämta den, den, den, den… Osv varje dag. Vane, kan inte du fixa lite gott till oss.. Vane, har du sätt mina… VANE… Alltså ni fattar?

Men så fort jag säger jag mår dåligt, jag är trött eller jag har ont. Då är allt han säger, Vila älskling, vill du ha något?

Så han är svinjobbig i vanlig vardag men när det gäller då är han bäst haha 🙂

Någon som känner igen sig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lifestylebynk

  Jag känner igen mig haha!! Min man i ett nötskal oxå 😂 man kanske ska leka trött och sjuk oftare 🤔 //Naz

  1. interiorbyvanessa
   interiorbyvanessa

   haha kul!! Ja, tro mig, det gör jag hihihi 🙂 Han måste ju få betala för alla VANE, kan du hämta.. hahah

Annons