FÖRE OCH EFTER – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

FÖRE OCH EFTER

Hej snyggingar!

Vad roligt att så många gillade mitt hår. Alltså min frisör! Herregud! GRYM! På 5 timmar gick mitt hår från orange till perfekt! Vad säger ni?

Alltså jag menar? Magi! Och det bästa av allt, vet ni vad jag betalade? 2000kr! För klipp och färg!

Jag hörde med flera frisörer innan och de skulle ligga på ca 4000-6000kr då de skulle räknas som 2-3 sittningar.

Inget sånt på DIN SALONG i Uppsala! Jag tycker ni alla ska gå och följa honom på instagram och om ni söker en frisör? där har ni honom!

Driven kille som kom till Sverige för 4 år sedan och äger nu sin egna salong. Älskar drivna människor. Så detta är inget samarbete utan en rekommendation från hjärtat! Han är BÄST!

Tryck på hjärtat om ni gillar mitt nya hår 🙂

Här hittar ni hans Instagram

https://www.instagram.com/alaa_stylist/

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jaqueline

  Hur känns hår kvalitén efter att du satt där fem timmar? Känns det torrt och slitet eller hur känns det?

 2. N

  Ja han är skit duktig! MEN han låter dig sitta med blekning i så många timmar som ingen frisör med gesällbrev någonsin skulle tillåta, håret är perfekt när man går därifrån men så fort man tvättat det några gånger är all nyansering borta och kvar är du med sönderblekt hår som är jätteorange. Både jag och mina vänner har förlorat all hårkvalite efter att ha gjort håret där:(

  1. interiorbyvanessa
   interiorbyvanessa

   Hej, Ojdå! Det där lät ju inte alls bra 🙁 Det är jätte många so skrivit att han är jättebra me inte alls lagat på dålig hårkvalite efter. Men det måste vara olika för alla. Jag vet inte hur mitt hår kommer att se ut sen, det får vi se när jag tvättat det några gånger 🙂 Men ändå bra att få höra hur ni upplevt det då jag innan bara hört bra saker. TACK <3

Annons